Valitse sivu

Liikunnan aluejärjestöt järjestävät VOK I -tason yhteiset teemakoulutukset kolmena viikonloppuna kaikilla liikunnan aluejärjestöjen alueilla. Toinen VOK-superviikonloppu järjestetään tulevana perjantaina teemalla ihmisen elinjärjestelmät ja harjoittelu sekä lauantaina fyysisestä harjoittelusta. Koulutukset on tarkoitettu lasten, nuorten sekä aikuisten ohjaajille ja valmentajille.

Valmentajat ja ohjaajat voivat osallistua yhteen tai kaikkiin viikonloppuihin tai vain yksittäisiin teemakoulutuksiin VOK-superviikonlopun sisällä. Koulutuspaikkakuntia ovat Helsinki, Joensuu, Jyväskylä, Kokkola, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Oulu, Rauma, Rovaniemi, Salo, Savonlinna, Seinäjoki, Sotkamo ja Tampere.

Kolmas VOK-superviikonloppu järjestetään 31.3.-1.4.2017.

Ilmoittautuminen

Helsinki

Kouvola

Kuopio

Oulu

Rovaniemi

Tampere

Sotkamo (27.-28.1.)

Ylivieska

Aiheesta lisää

Sport.fi-sivusto