Valitse sivu

Siilinjärven Pesiksen 30-vuotisjuhlavuosi alkaa ”Noin 30 tarinaa” -dokumenttisarjan ensimmäisellä jaksolla, joka on nyt katsottavissa seuran Youtube-kanavalla.

SiiPosta SiiPeksi -nimisessä avausjaksossa pääsevät ääneen Siilinjärven Pesiksen ainoat kunniajäsenet Maija-Liisa Räisänen ja Liisa Tanskanen sekä yksi perustajajäsenistä Seppo Kiiski. Jaksoa värittävät kolmikon tarinat, useat lehtileikkeet ja kuvat. Dokumenttisarjan avauksessa sukelletaan syvälle historiaan ja kysytään, mistä pesäpalloinnostus lähti paikkakunnalla ja miksi erikoisseura perustettiin 30 vuotta sitten.

Kansallispelin pohjoissavolaista tarinaa esittelevä dokumenttisarja on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa. Dokumenttisarjan editoinnista, visuaalisesta ilmeestä ja teknisestä toteutuksesta on vastannut Alias Creativen Lasse Hartikainen. Toinen jakso julkaistaan 2.2.2017.

Aiheesta lisää

Noin 30 tarinaa -dokumenttisarjan avausjakso

SiiPe 30 vuotta: Mitä juhlavuonna on luvassa? (video)

Siilinjärven Pesiksen kotisivut