Valitse sivu

Kouvolan kaupunki palkitsi viime vuoden menestyneet yksilöurheilijat ja joukkueet kaupungintalon juhlasalissa maanantai-iltana, kertoo Kouvolan Sanomat.

Urheiluvuoden ehdottomiin tähtihetkiin lukeutui Kouvolassa Kouvojen miesten koripallomestaruus. Vuoden urheiluteosta myönnettiin Kouvoille 4 000 euron palkinto.

Pesäpalloväkeä ilahdutti Kouvolan Pallonlyöjien A-poikien paluu Suomen mestariksi viiden vuoden tauon jälkeen, mikä huomioitiin kaupungin puolesta joukkuepalkinnolla. Menestys lupaa hyvää seuran miesten edustusjoukkueelle, joka puolestaan palasi välieriin samanpituiselta tauolta.

Huomionosoitukset myönnettiin vain kaksi viikkoa sen jälkeen, kun Kouvolan kaupunginhallitus oli hyväksynyt tuen kaupungin kärkiseuroille. Kouvolan Sanomien mukaan jääkiekon KooKoo, koripallon Kouvot ja pesäpallon KPL saavat jokainen tukea 75 000 euroa ja koripallon Kouvottaret 25 000 euroa tänäkin vuonna.

Aiheesta lisää

Kouvolan Sanomat: Kaupunki palkitsi urheilijoita ja joukkueita

Kouvolan Sanomat: Kouvola tukee kärkiseurojaan

Pesis.fi 18.9.2016: Kouvolan Pallonlyöjät A-poikien mestari