Valitse sivu

Kaikkien aikojen pesäpalloilija, 20 Itä-Lännen Toni Kohonen on yksi kuudesta huippu-urheilijasta, jotka ovat mukana Teemu Selänteen isännöimässä Supertähdet-ohjelmassa sen toisella tuotantokaudella. Joukkio suuntaa Las Vegasiin heti huomenna. Kohonen kertoo mietteitään reissun alla Ruudun haastattelussa ja myöntää, että pientä jännitystäkin on ilmassa. Supertähdet nähdään uusien jaksojen merkeissä Nelosella huhtikuun lopussa.

Tällä kertaa Teemu Selänteen isännöimä porukka kokoontuu casinoistaan ja villistä viihde-elämästään tunnettuun Las Vegasiin.

– Hieno reissu on tulossa. Hienoja ihmisiä, hienoja urheilijoita saa tavata. Todella mukavaa. Jokaisella tulee varmaan erilainen päivä olemaan. Mielenkiinnolla odotellaan, mitä lajeja kukin keksii tai onko ne yleensäkään urheilua, mitä keksitään. Katsotaan sitten, Kohonen miettii.

Kohonen seurasi ensimmäistä tuotantokautta television välityksellä.

– Ohjelmasta pidin. Päästiin hienoihin keskusteluihin etenkin ruokapöydässä, hienoja tarinoita hienoilta urheilijoilta. Niitä oli kiva kuunnella.

Kohonen on intoa täynnä muiden huippu-urheilijoiden tapaan, vaikka vähän asiaan kuuluvalla tavalla jännittääkin.

– Pitkät haastattelut jännittävät eniten, Kohonen naurahtaa.

– En ehkä sillä tavalla koe, kaiken pitää vähän jännittää – on se sitten mitä tahansa. Pieni jännitys on aina positiivista.

Kohonen odottaa mielenkiinnolla keskusteluja muiden huippu-urheilijoiden kanssa.

– Hienoja muistoja tulee reissusta, hieno kokemus. Kiva nähdä urheilijoita ja keskustella heidän urheilu-uristaan: Miten he ovat saavuttaneet (kaiken) ja osa tulee vielä saavuttamaan? Miten he ovat harjoitelleet? Millaista huippu-urheilijan elämä on ollut (kunkin) omassa lajissa?

Aiheesta lisää

Toni Kohonen mukana Supertähdet-ohjelmassa

Supertähdet Nelosella

Kohosen haastattelu Ruutu-palvelussa