Valitse sivu

Olympiakomitean johdolla toteutettu ”Onnistuneet caset jakoon” –pilottikokeilu päättyi Helsingissä keskiviikkona. Mukana oli osallistujia Palloliitosta, Pesäpalloliitosta ja Voimisteluliitosta sekä Suomen Ladusta.

Pilotin tavoitteena oli saada lisää nuoria ja aikuisia harrastajia mukaan seuroihin, oppia muilta, tukea ohjaajia sekä jakaa hyviä käytäntöjä ja lisätä yhteistyötä yli seura- ja lajirajojen. Kokeilu oli onnistunut päänavaus. Liikunnan ja urheilun kentällä puurretaan liikaakin omissa siiloissa, kun yhteistyön kautta saataisiin toimivat ideat kiertoon.

Pesäpallosta onnistuneita caseja olivat jakamassa Lahden Mailaveikot, Roihu Helsingistä ja Turku-Pesis.

– Meillä kehittämishankkeena oli harrastepesiksen Kupittaa Liiga, jota työstettiin kolmessa yhteisessä tapaamisessa. Liiton kiitoksena pilottiin osallistumisesta saimme vielä 1000 euron välinepaketin, jota käytettiin harrastepesiksessä ahkerasti ja olympiakomitealta todistuksen. Eri hankkeiden esittely oli mielenkiintoista ja onnistumisista oli hienoa kuulla, Sirpa Helin Turku-Pesiksestä kertoo.

Aiheesta lisää

Turku-Pesiksen kotisivut