Valitse sivu

Tulevan kauden naisten Ykköspesiksessä on mukana 12 joukkuetta. Kaksinkertaisen runkosarjan voittaja nousee suoraan Superpesikseen, kakkonen ja kolmonen pelaavat paikasta superpesiskarsintaan. Sarja alkaa täydellä ottelukierroksella Flooran päivänä 13. toukokuuta.

Ylivieskan Kuula tähyää seurahistoriansa ensimmäiselle kaudelle naisten Ykköspesikseen. Joukkueen kotiavaus nähdään 27.-28.5. tuplaotteluiden merkeissä. Sunnuntain 28.5. pesäpallopäivässä Kuulan naiset saavat vastaansa Hyvinkään Tahkon kello 12.30 ja miehet Manse PP:n Tampereelta kello 17 Suvannon pesäpallokentällä.

Naisten Ykköspesiksen runkosarja huipentuu päätöskierrokseen lauantaina 12.8. Välierät pelataan paras kolmesta- ja superpesiskarsinnat paras viidestä -järjestelmällä.

Aiheesta lisää

Naisten Ykköspesiksen sarjaohjelma 2017