Valitse sivu

Espanjan Aurinkorannikon Radio Finlandialla vietetään superpesispäivää maanantaina 23.1. kello 10-13 (Suomen aikaa). Lähetyksessä vierailevat Jussi Hurskainen ja Jani Valkeapää Imatran Pallo-Veikoista sekä Roope Korhonen ja Mikko Kuosmanen Sotkamon Jymystä. Kolmituntinen ohjelma on kuunneltavissa suorana Radio Finlandian nettiradiossa.

Studiossa lähetystä juontavat Heli Touru ja urheilutoimittaja Paul Geitel. Luvassa on asiaa pesäpallosta, reipasta musiikkia sekä tietoa Fuengirolan superpesisottelusta (23. huhtikuuta) ja sen lipunmyynnistä.

Superpesisviikonloppuna Fuengirolassa esiintyy Miljoonasade. Radio Finlandian maanantain lähetyksessä kuullaan vokalisti Heikki Salon mietteitä sekä Fuengirolan kaupunginjohtajan Ana Mulan tervehdys.

Ohjelmaa pääsee kuuntelemaan osoitteessa www.radiofinlandia.net. Nettiradion lähetys löytyy sivun oikeasta ylälaidasta.

Aiheesta lisää

Pesäpallo-osio Radio Finlandian sivuilla

Superpesis valloittaa Aurinkorannikon Fuengirolassa 23.4.