Valitse sivu

Naisten Suomen mestaruuden voittanut Kirittäret Jyväskylästä on valittu vuoden joukkueeksi ja Keski-Suomen Pesiksen vuoden pesisteoksi Keski-Suomen Urheilugaalassa. Upeaan kauteen mahtui ainoastaan kolme tappiota. Kirittäret palasi mestariksi viiden välivuoden jälkeen ja voitti Jyväskylään naisten SM-mitalin 16. peräkkäisellä kaudella.

Yli kolmetuntinen mestaruuden ratkaissut neljäs loppuottelu päättyi Lapualla Kirittärien juhliin kotiutuskilpailussa lukemin 1-2 (3-1, 1-10, 0-0, 3-5). Kotiinpaluu osoitti seurahengen voiman, kun joukkuetta oli vastassa kotikaupungissa suuri joukko kannattajia ja junioripelaajia. Juhlallisuuksiin kuului kultakylpy Köyhälammessa.

Vuoden keskisuomalaiseksi urheilijaksi 2016 arvostettiin jääkiekkoilija Olli Määttä, joka pelasi C-ikäluokkaan asti myös pesäpalloa.

Aiheesta lisää

Keski-Suomen Urheilugaalan kaikki palkitut