Valitse sivu

Imatran Pallo-Veikot matkusti miesten Ykköspesiksen päätöskierroksella Haminaan ja haki täydet kolme pistettä lukemin 0-2 (5-7,1-5). Runkosarjan ykköstila varmisti nousun Superpesikseen 10 välivuoden jälkeen. Onko tässä vuoden sykähdyttävin urheiluelämys Etelä-Karjalassa?

Äänestä ja vaikuta Etelä-Saimaan sivuilla. Tutustu samalla hienon urheiluvuoden tapahtumiin alueella.

Imatran Pallo-Veikoilla riittää takuuvarmasti huippuhetkiä tulevallakin kaudella, joka avataan Espanjan Fuengirolassa moninkertaista mestaria Sotkamon Jymyä vastaan. Itä-Länsi-karavaani saapuu puolestaan Ukonniemen uudelle upealle matkailu- ja urheilualueelle 30.6.-2.7.2017.

Aiheesta lisää

Äänestä sykähdyttävintä urheiluelämystä Etelä-Karjalassa

Päivitetty 2.1.2017 klo 17.57 Sotkamon Jymyä koskevaa kohtaa.