Valitse sivu

Joensuun Maila, Kouvolan Pallonlyöjät, Manse PP Tampereelta ja Pesäkarhut Porista järjestävät yhteistyössä ”Finnish Baseball Goes Stockholm” –tapahtuman Tukholmassa. Naisten ja miesten superpesiskausi avataan Zinkensdammin stadionilla lauantaina 22.4.

Tapahtuma järjestetään osana Suomi 100 –juhlavuotta.

– Tapahtuman tavoitteena on viedä ylpeänä suomalaisuutta ja suomalaista liikuntakulttuuria maamme rajojen ulkopuolelle. Tukholma on tapahtuman järjestämiselle loistava ympäristö. Alueella asuu yli 70 000 ruotsinsuomalaista ja peliareenalle on reilun pallonheiton matka niin Tukholman keskustasta kuin Viking Linen terminaalista. Neljä seuraa toteuttavat yhteisen fanimatkan ja yritystapahtuman Zinkensdammin stadionille, seurojen tiedotteessa todetaan.

Naisten Superpesiksen runkosarjan ottelu Manse PP:n ja Pesäkarhujen välillä alkaa kello 12.00 (paikallista aikaa). Miesten ottelulla Joensuun Maila-Kouvolan Pallonlyöjät jatketaan heti perään kello 15.00.

Ottelut pelataan Zinkensdammin urheilupuistossa (Zinkensdamms idrottsplats, Ringvägen 16, 117 26 Stockholm), Zinkensdammin tunnelbana-aseman välittömässä läheisyydessä.

Aiheesta lisää

Tapahtuman oma sivusto

Joensuun Maila

Kouvolan Pallonlyöjät

Manse PP, Tampere

Pesäkarhut, Pori