Valitse sivu

Alkanut vuosi tarkoittaa superpesisjoukkueiden osalta lisää yhteisiä viikonloppuleirejä ja ensimmäisiä harjoitusotteluita. Joensuussa järjestettiin sunnuntaina junioripäivä, jonka monipuolinen ohjelma huipentui kotijoukkueen ja Kiteen Pallo -90:n kohtaamiseen. Vuoden ensimmäisen Pohjois-Karjalan derbyn vei nimiinsä Joensuu 2-0 (2-0, 3-1).

Harjoitusotteluita pelataan laajalla ringillä. Kiteen kokoonpanosta puuttui Ville Posti ja Joensuun rosterista jäivät sivuun lukkari Mika Väisänen, Tuomas Jussila, Timo Kallio sekä Jonne Kemppainen. Otteluraportti on luettavissa Joensuun Mailan sivuilla, Kiteen Pallo tarjoaa lisäksi joukkueiden kokoonpanot. Katso myös upea kuvagalleria ottelun tunnelmista!

Hyvinkään Tahko puolestaan kokoontui harjoitusviikonlopun merkeissä.

– Ensimmäistä peliä vähän kokeiltiin Klaukkalassa viikonloppuna. Se oli taas yllättävän mukavaa ja siinä huomasi, että peliä varten tätä lajia harrastaa, myös seuran toimintavastaavana aloittanut Juha Puhtimäki totesi videohaastattelussa Tahkon Facebook-sivulla.

Tositoimissa oltiin Kouvolassakin.

– Useille joukkueille on muodostunut perinteeksi hyödyntää loppiaisen pidennetty viikonloppu yhdessäolon ja harjoittelun merkeissä. Niin meilläkin tehtiin ja käytiin vielä lopuksi katsomassa KooKoon jääkiekko-ottelu lauantai-iltana, kertoo joukkueen uusi vahvistus Juha Korhonen.

Seuran YouTube-kanavalla viikonlopun antia ja joukkueen kuulumisia summaa yhteen Anssi Lammila. Vuoden ensimmäisenä viikon pelaajana esittäytyi nuori lupaus Eero Kuitunen.

Vimpelissä järjestettiin perinteiset loppiaisen avoimet yleisöharjoitukset.

– Nyt edessä on 32 ottelua. Määrä on todella suuri, on selvää että monet joukkueet joutuvat koville. Tässä asiassa laaja materiaali on erittäin tärkeä asia, voimme antaa tarpeen vaatiessa lepoa sitä tarvitseville, pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki totesi Ilkka-lehdelle.

Kempeleessä vaihdettiin väliaikaisesti lajia. Zemppi Areenan avausviikonloppuna todistettiin myös Kempeleen Kirin ja Pattijoen Urheilijoiden superpesismiehistöjen salibandyottelua. Tasaisessa ottelussa päädyttiin rangaistuslaukauskilpailuun tasatilanteessa 4-4 – miten sitten kävikään?

Aiheesta lisää

Naisten superpesisjoukkueet jo täydessä työn touhussa