Valitse sivu

Suomen johtava opetus- ja kasvatusalan tapahtuma Educa järjestetään Helsingin Messukeskuksessa perjantaina kello 10-18 ja lauantaina kello 10-17. Ohjelmassa on luentoja, tietojen päivitystä, uutuuksia, virikkeitä ja näytteilleasettajien tietoiskuja. Tapahtuman teemana on Suomi 100 vuotta – oppimista ja sivistystä.

Pesäpallopisteen löydät sijainnista 6s1. Tarjolla on jokaiselle kävijälle ainakin 105 pesäpallo-onnistumista ja miljoonia koppeja koulupäivien elävöittämiseksi. Pesäpallo tukee yhtenä monipuolisimmista liikuntamuodoista liiketaitojen hallintaa ja oppimista.

Educa-messujen sisäänpääsy on ilmainen rekisteröityneille kävijöille. Helsingin Messukeskus (Messuaukio 1, 00520 Helsinki) sijaitsee Pasilan aseman välittömässä läheisyydessä, joten paikan päälle pääsee mukavasti junalla tai raitiovaunuilla 7A, 7B ja 9.

Aiheesta lisää

Lisätietoa Educa-messuista ja rekisteröityminen kävijäksi

Opettaja, miten voimme auttaa?