Valitse sivu

Suurleiri 2021 ilmoittautuneita joukkueita on 104 ( 52 poikajoukkuetta ja 52 tyttöjoukkuetta). Tämä ennustaa paikalle saapuvaksi noin 1950 leiriläistä – tuomarit mukaan lukien. Meillä on myös 250 talkoolaista, ja lisäksi yleisö on tervetullut, joten heinäkuussa länsirannikolle on tulossa väkeä. Pyrimme kaikissa leirin järjestelyissä ottamaan valitsevan viruspandemia huomioon. Ruokailu tapahtuu keskitetysti Nanun ruokalassa niin, kuin aiemmilla Rauman leirillä, mutta iltapala pakataan eri paikassa ja viedään majoituskouluihin. Teemme tarkan ruokailuaikataulun jokaiselle joukkueelle. Olemme lisänneet majoituskouluja, jotta saamme jaettua joukkueet paremmin ympäri kaupunkia. Kuitenkin, majoitus on suurin kysymysmerkki leirin turvallisesti järjestämiseen. Leiriasioista tiedotetaan lisää valmistelujen edetessä

 

Nyt kun aurinko kovasti jo lämmittää ja kilpailutoiminta pikkuhiljaa alkaa saada vauhtia, toivotaan että Suurleiri2021 voidaan järjestää kaikkien osalta turvallisesti.

 

Leiriterveisin

Daniela Tanhua