Pesäpalloliiton juniorivalmentajapolun 1-tason demokoulutukset päästiin aloittamaan alueellamme marraskuun viimeisenä viikonloppuna. Ensimmäinen demoviikonloppu pidettiin Kiteellä vajaan kymmenen valmentajan voimin.

Demokoulutuksessa valmentajat pääsivät itse käytännössä kokeilemaan erilaisia harjoitteita sekä opettamaan niitä myös toisille.

Kiteen demoviikonloppu oli ensimmäinen uudella sisällöllä pidetty koulutus. Pääpaino viikonlopussa oli demoharjoitteissa sekä erilaisissa valmennusta tukevissa työkaluissa ja sivustoissa. Palautekyselyn perusteella uusi toimintamalli sekä sisältö olivat toimivia ja koulutus antoi paljon vinkkejä valmentajille.

1-tason koulutukset järjestetään tänä talvena hybridimallina eli osa koulutuksista suoritetaan verkossa, minkä lisäksi on demoviikonloppu, joka sisältää entiset introilta -koulutukset 1-3.

1-tason koulutukset ovat tarkoitettu aloittaville valmentajille ja valmennukseen siirtyville henkilöille, joilla on pitkä lajitausta. Lisätietoa 1-tason koulutuksista osoitteessa https://www.pesis.fi/palvelut/koulutus/jvp/.

Kiteen demokoulutuksen lisäksi alueellamme järjestetään myös toinen demoviikonloppu. Tämä demoviikonloppu pidetään Varkaudessa 23-24.1.. Ilmoittautuminen koulutukseen on käynnissä täällä: https://tapahtumat.pesis.fi/tapahtumat/1-taso-demopaivat-varkaus/.

 

2-tason koulutukset on keskitetty kolmeen valmennuskeskukseen, jotka ovat Vuokatti, Kuortane sekä Varala. 2-tason koulutukset järjestetään kolmena viikonloppuna. 2-taso on tarkoitettu useamman vuoden valmentaneille juniorivalmentajille.

Lisätietoa 2-tason koulutuksista osoitteessa https://www.pesis.fi/palvelut/koulutus/jvp/.

Kaikki 2-tason koulutukset löydät täältä: https://tapahtumat.pesis.fi/tapahtumat/tag/juniorivalmentapolku-taso-2/.

 

 

Alueellamme järjestetään 1-tason demoviikonloppujen lisäksi huippuvalmentajapolun koulutukset, jotka pidetään Joensuussa. Huippuvalmentajapolku on tarkoitettu valmentajille, jotka suuntaavat aikuisten ja vanhempien junioreiden valmennukseen.

Koulutus koostuu verkkotehtävien lisäksi kolmesta koulutusviikonlopusta, omassa toimintaympäristössä tapahtuvasta harjoittelusta sekä päättötyöstä.

Lähiviikonloppujen isot teemat ovat:

⚾ Harjoittelun ohjelmointi ja seuranta

⚾ Johtaminen ja vuorovaikutus

⚾ Laji- ja pelitaitojen kehittäminen.

 

Lisätietoa huippuvalmentajapolusta osoitteessa https://www.pesis.fi/palvelut/koulutus/hvp/.

Huippuvalmentajapolun koulutusten ilmoittautuminen: https://tapahtumat.pesis.fi/tapahtumat/

 

 

Alueen tulevat koulutukset:

23-24.1.21 Varkaus https://tapahtumat.pesis.fi/tapahtumat/1-taso-demopaivat-varkaus/
8-10.1.21 Joensuu https://tapahtumat.pesis.fi/tapahtumat/2-taso-hvp-laji-ja-pelitaitojen-kehittaminen-joensuu/
5-7.2.21 Joensuu https://tapahtumat.pesis.fi/tapahtumat/2-taso-hvp-johtaminen-ja-vuorovaikutus-joensuu/

 

Lisätietoja koulutustoiminnasta:

Mona Hupli-Kotiranta

Savo-Karjalan seurakehittäjä

mona.hupli-kotiranta@pesis.fi

040 761 3068