D- ja E-ikäisille tytöille ja pojille sekä valmentajille tarkoitettu LukkariCamp järjestetään tulevana joulukuuna Tanhuvaarassa jo 12. kerran. 28.12.-30.12.2020 aikana pidettävällä leirillä pääsee harjoittelemaan muun muasssa lukkarin taktiikkaa ja erikoisharjoitteita. Valmentajille, pelinjohtajille ja ohjaajille LukkariCamp on huipputilaisuus saada koulutusta lukkaroinnin parhailta osaajilta. Leiriltä saa käyttöönsä tuhdin paketin erikoisharjoitteita.

Valmennusta saadaan myös esimerkiksi oikeista syöttötekniikoista, eri tilanteiden taktiikoista ja näpäyksien hausta. Leiri pitää sisällään myös lyönti- ja heittokoulutusta, liiketaito- ja nopeusharjoitteita, pienpelejä ja testejä sekä oheisohjelmaa, kuten kiipeilyjä, temppuratoja ja tarkkuusammuntaa.

 

 

Valmentajina leirillä toimivat vuoden lukkarit Mari Mantsinen ja Jukka Holttinen. Mukana ovat myös lukkaroinnin huippuosaajat Kalle-Tapio Huusko sekä Joona Sikiö.

Leirin hinta (ma-ke) on 170e/hlö. Hinta sisältää valmennuksen ja harjoittelun, oheisohjelmat, majoituksen täysihoidolla sekä Sport Span ja kuntosalin käytön. Ilmoittautuminen tapahtuu tapahtumat.pesis.fi/tapahtumat/lukkari-camp-2020/ kautta.

 

Haastattelimme leirin järjestäjä Matti Mansikkaa ja kysyimme muun muassa millaista palautetta lukkaricamp on kerännyt aiemmin!

1. Kuinka monta kertaa LukkariCamp on järjestetty?

LukkariCamp on järjestetty 11 kertaa, joten tuleva kerta on siis jo 12.!

2. Milloin LukkariCamp järjestettiin ensimmäisen kerran?

Ensimmäinen LukkariCamp järjestettiin vuonna 2009. LukkariCamp on aina pidetty joulukuun 28.-30.12.

3. Minkä verran osallistujia on ollut vuosien mittaan mukana?

Osallistujia on ollut yhteensä reilu 700. Isoin leiri oli kolme vuotta sitten, kun leiriläisiä oli huikeat 94!

4. Millaista palautetta leiri on kerännyt? Miksi leirille kannattaa tulla?

Leiripalaute on ollut huippuhyvää ja leiri on oltava pidetty, sillä reilut parikymmentä leiriläistä on osallistunut Campille kaikkina neljänä D-/E- ikäluokan pelaajana. Leirihän on mahtava yhteisöllisyystapahtuma, ja pelaajia on ympäri Suomea: Helsingistä aina Ouluun asti ja länsirannikolta Joensuuhun.

5. Mitkä ovat omat ajatuksesi leiristä ja sen järjestämisestä?

LukkariCamp on huikea tapahtuma. Leiriohjelma on onnistunut hyvin ja jokainen oppii syöttämään. Tulevat lukkarit saavat huippukouluttajilta hyviä niksejä oman lukkaripelaamisensa kehittämiseen.

 

Ilmoittautuminen leirille 13.12. mennessä osoitteessa https://tapahtumat.pesis.fi/tapahtumat/lukkari-camp-2020/.