Heikkinen voitti Suomen mestaruuden Lapuan Virkiässä 2014 ja sai kutsun viidesti Itä-Länsi-otteluun. Pelinjohtotehtävät ovat entuudestaan tuttuja tyttöjen Superpesiksestä sekä alemmilta sarjatasoilta. Heikkinen luotsasi Kempeleen Kirin B-tytöt kahdeksan parhaan joukkoon kausina 2017-2018 ja valittiin mukaan Imatran Itä-Länteen 2017 sekä pelaajana että pelinjohtajana.

Pesä Ysien kanssa allekirjoitettu sopimus kattaa kauden 2021 ja option kaudesta 2022. Heikkinen otti paikkansa joukkueen viuhkassa jo tiistain ottelussa tamperelaista Manse PP:tä vastaan Jari Komulaisen ollessa sairaana.

– Tietenkin olisi kiva pelata tietoisesti viimeinen peli ja jos pelaan, kyllä se varmaan tuntuu jossakin, Heikkinen sanoo Etelä-Saimaan haastattelussa.

Pesä Ysien manageri Sakari Myllys tietää pelaajapuolen menetyksen painoarvon, mutta näkee pelinjohtajaratkaisun varmistumisen merkittävänä ajatellen ensi vuotta.

– Sarita on osoittanut pelaamansa kahden vuoden aikana vahvaa taktista osaamista ja nauttii suurta luottamusta pelaajien keskuudessa. Olemme erittäin iloisia, että tässä tilanteessa Sarita ottaa vastaan myös pelinjohtohaasteen tulevana kautena. Tämä on meille paras ja luontevin vaihtoehto jatkaa johdonmukaisesti kohti parempaa menestystä.

Komulainen ei käytä sopimuksessaan ollutta optiota kaudesta 2021 perhesyiden vuoksi.

– Tässä elämäntilanteessa perhe- ja työkuviot menivät edelle, enkä pysty käyttämään optiovuotta pelinjohtajana. Muutamme Kuopioon syksyn aikana lähemmäksi tukiverkkoa.

– Haluan kiittää Pesä Ysejä kuluneesta kahdesta vuodesta ja olen erityisen kiitollinen luottamuksesta ja työrauhasta viimeisen vuoden aikana. Pesä Yseillä on vahva perusrunko edustusjoukkueessa, johon on hyvä rakentaa menestystä tuleville vuosille, Komulainen toteaa Pesä Ysien tiedotteessa.