• Kuka olet ja mistä tulet?

Susanna: Susanna Salkunen SiiPen f-tyttöjen valmentaja Siilinjärveltä.

Hanna: Hanna Lyytinen SiiPen f-tyttöjen valmentaja. Olen lähtöisin Itä-Suomesta Kiteeltä, mutta olen savolaistunut jo yli 15 vuotta sitten ja nykyisin asun Siilinjärvellä.

 

  • Kauanko olette valmentaneet kyseistä joukkuetta?

Olemme valmentaneet kyseistä joukkuetta tämän kauden.

 

  • Kauanko teillä on omaa valmentajauraa yhteensä takana?

Susanna: Minulla on neljäs kausi junioreiden kanssa.

Hanna: Minulla menossa on ensimmäinen kausi valmentajana pitkään aikaan. Vuosia sitten olen valmentanut yhteensä pari vuotta.

 

  • Millainen joukkue teillä on?

SiiPen f-tyttöporukka on energinen joukko huipputyttöjä! Tytöt ovat motivoituneita harjoittelijoita ja oppivat nopesti uusia asioita pesiksestä. Pelikokemusta valtaosalla tytöistä on yhdestä kahteen vuotta.

 

  • Millainen kesä teillä on tulossa? Mihin sarjoihin osallistutte?

Nyt kun leirit (alueleiri ja naperoleiri) jäivät kesältä pois, keskitymme Savo-Karjalan aluesarjaan ja Pohjois- Savon JunnuSuperiin. Harjoituksia on kahdesti viikossa ja pelejäkin näyttäisi nyt tulevan ihan mukava määrä.

 

  • Pelaatko/ oletko joskus pelannut itse pesistä?

Susanna: E-ikäiseksi asti.

Hanna: Olen pelannut reilut 20 vuotta. Viimeisestä pelistä on kyllä aikaa jo yli 10 vuotta!

 

  • Mikä valmentamisessa on parasta?

Tytöt ja niiden innokkuus ja energia treeneissä. Vaikka me valmentajat tulemme joskus treeneihin väsyneinä töiden jälkeen tms., treeneissä piristyy aina ja niiden jälkeen on itselläkin virkeä ja hyvä olo. 😊 On myös mahtavaa nähdä läheltä tyttöjen oppimista ja kehittymistä pelaajina sekä iloita yhdessä onnistumisista ja hyvistä yrityksistä.

 

  • Miksi kannustaisit muita ryhtymään mukaan valmennuspuuhiin?

No tässähän häviää kertaheitolla kaikki vapaa-ajan vietto-ongelmat ja kesälomareissutkin hoituvat ihan suunnittelematta! 😅 Nuorten kanssa touhutessa pysyy itsekin ”nuorena” ja heiltä saa valtavasti energiaa.

 

Toivotamme Susannalle, Hannalle sekä koko SiiPen F-tyttöjoukkueelle riemukasta pesiskesää!