Terveisiä Nurmeksesta!

Nurmeksen Sepot on kasvattajaseura, joka tarjoaa harrastusmahdollisuuksia lapsille ja nuorille kuuden jaoston, kahdeksan lajin parissa. Seuran toiminta on pitkälti juniorityötä niin joukkue- kuin yksilölajeissakin. Tarkoituksena on edelleen kehittää toimintaa niin, ettei kilpaileminen aina ole välttämätöntä vaan osallistuminen ja liikunnan riemu. Seura on sitoutunut noudattamaan reilun pelin sääntöjä ja kasvatustyöhön panostetaan jatkossa mm. kouluttamalla seuran toimesta valmentajia, kerhonvetäjiä ja vanhempia. Urheilutoiminta perustuu talkoisiin ja vapaaehtoisuuteen.

 

Lisää tietoa seuran historiasta ja toimintatavoista voit lukea heidän nettisivuiltaan.

Pesäpallon saralla viiden vuoden horroksen jälkeen on aloitettu pesäpalloilu rytinällä, nimittäin yli 60 pelaajaa on ollut mukana vuonna 2020. Naisia on talven ja kesän aikana ollut mukana n. 15-25, miehiä 12 ja lapsia 14. Ja kesäkausi on vasta aloitettu eli hyvältä näyttää!

Nurmeksessa odotetaan innolla kesän pelejä! Naisten olisi tarkoitus pelata 7-10 ottelua kesän aikana lähialueen harrastepesisjoukkueita vastaan. Miehillä on ollut hyvä innostus päällä ja kesän aikana olisi mahtavaa, jos saataisiin pitäjänmestaruuspelit pelattua Nurmeksessa. Lasten ryhmissä toiveena on, että kesän aikana mukana olisi 30 lasta. Toiminta jatkuu myös syksyllä, jolloin alkaa pesäpallon liikuntaleikkikoulu.

 

Haastattelimme Nurmeksen Seppojen juniorivuorojen ohjaajaa Rita Määttää. Alla hänen mietteitään pesiskoulusta ja junioreiden treeneistä.

1. Teillä alkoi viime viikolla pesiskoulu. Miten aloitus sujui?
Ensimmäinen tunti oli hiljainen, mutta seuraava tunti meni jo huomattavasti paremmin! Olemme päässeet ensimmäisillä kerroilla harjoittelemaan heitto- sekä lyöntitekniikkaa lapsien kanssa.

2. Aloititte myös D- ja C-junioreiden harjoitukset tällä viikolla. Miten näiden ryhmien harjoittelu käynnistyi?
C-junioreiden osalta toiminnan käynnistyminen on vielä tuottanut haastetta. D-junioreiden ryhmässä kävi porukkaa, mutta heidät siirrettiin pesiskoululaisten ryhmään vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

3. Mitä kaikkea Nurmeksen Seppojen pesiskoulussa tehdään?
Nurmeksen Seppojen pesiskoulussa harjoitellaan erilaisia heittoja ja lyöntejä, syöttöjä ja pelataan pesistä.

 

Tervetuloa mukaan pesäpalloilemaan 1.6. alkaen! Omat ryhmät miehille, naisille ja junioreille. Lisätietoa saa Nurmeksen…

Julkaissut Pesäpallojaosto Nurmeksen Sepot Sunnuntaina 24. toukokuuta 2020

 

Pesäpallojaoston sponsoreita ovat Karjalan Metsä ja energia sekä K-Market Evästori.

 

Pesäpallojaosto 2019-2020:

Hanna Laukkanen pj

Sirpa Hukkanen rahastonhoitaja

Pasi Kakkinen sihteeri

Saila Pölönen

Pirjo Sistonen

Annamari Liuha

Satu Puoskari (äitiyslomalla)

 

Tervetuloa mukaan toimintaan pelaamaan, jaostoon mukaan, joukkueen valmentajaksi ja tuomariksi!

Lisätietoja Nurmeksen Seppojen Facebook -sivulta.