Siilinjärven Pesis

Siilinjärven Pesis järjestää Naperopesistä 3-6-vuotiaille ja K Pesiskoulua 7-10-vuotiaille kesällä 2020 kolmella eri kentällä. Kullakin kentällä harjoitukset ovat kerran viikossa. Naperopesis järjestetään 17-18.00 ja K Pesiskoulu sen jälkeen 18.15-19.15. Maanantaisin harjoitellaan Kasurilan koululla, keskiviikkoisin Hamulan koulun kentällä ja torstaisin Ahmon koulun kentällä. Naperopesis ja K Pesiskoulu järjestetään koko kesäloman ajan eli 1.6.-7.8.2020

Korona on aiheuttanut sen, ettei koulu- ja päiväkotikierroksia päästy toteuttamaan. Niillä vuosittain kerrottiin näistä lapsille järjestettävistä kerhoista. Muutenkin jouduttiin odottamaan pitkälle toukokuuhun, että saimme lisäohjeistuksia Pesiskoulun järjestämiseen. Harjoituksissa pyritään noudattamaan THL:n ja Pesäpalloliiton ohjeistuksia harjoitusten järjestämiseen. Isoja muutoksia ei ole koronan takia tullut.

Pesiskoulun markkinointia on hoidettu tänä vuonna muun muassa netin ja sosiaalisen median välityksellä. Sitä jatketaan edelleen vaikka harjoitukset ovat jo alkaneet ja mukaan voi liittyä missä vaiheessa kesää tahansa.

 

Joensuun Maila

Joensuun Mailan pesiskoulu on tarkoitettu 6-11 vuotiaille lapsille. Pesiskoulussa on kesäkuussa kolmen viikon treenijakso, jossa keskitytään pesiksen perustaitoihin. Tämän jälkeen on kahden viikon pelijakso, joka painottuu pelaamiseen. Koko kesän ajan myös kerran viikossa iltapesiskoulu yhteistyössä juniorijoukkueiden kanssa ja kesän lopussa välinelainaamo.

Koronan myötä lapsia on vähemmän verrattuna aiempiin vuosiin. Tunneilla on käytössä käsidesit ja välineiden desinfiointiaineet. Pelailuissa vältetään läheistä kontaktia.

Pesiskoulusta tehtiin mainosvideo, joka lähetettiin kouluihin, ja joka oli esillä myös seuran nettisivuilla ja someissa. Tämän lisäksi oli muutakin somemainontaa sekä mainos Karjalaisessa. Tarkempaa tietoa pesiskoulun sisällöstä löytyy Joensuun Mailan nettisivuilta.

 

 

Kiteen Pallo

Kiteen Pallon pesiskoulu järjestetään kesä- ja heinäkuun aikana Kiteellä. Tunneilla on ohjaamassa vastuuvetäjä ja apuna ohjaajina toimii pääsääntöisesti seuramme superpesispelaajia sekä junioreita. Pesiskouluun kuuluu 10 pesiskoulukertaa ja 2 erillistä pelipäivää.

Korona vaikutti esimerkiksi koulukierrosten pois jäämiseen ja sitä kautta markkinointi jäi hieman vähäisemmäksi. Pesiskoulussa pyritään välttämään turhia ”kontakteja” kuten leikkejä, joissa esimerkiksi kätellään. Käsidesiä on myös saatavilla kaikille ja yleinen Pesäpalloliiton ja THL:n ohjeistus on jaettu kaikille pesiskoululaisille. Näitä pyritään mahdollisuuksien mukaan noudattamaan.

Markkinointi hoidettiin sähköisesti muun muassa Kiteen Pallon Facebook -sivulla ja myös perinteisesti paikallislehdessä.

 

 

Toivotamme kaikille pesiskouluille riemukasta ja innostavaa pesiskesää!