Harinen ja Hyvinkään Tahkoa edustava siskonsa Pauliina tunnetaan järvenpääläisen Kinnarin Pesis 2006:n kasvatteina. Henriikka Harinen debytoi Superpesiksessä 2018 ja iski ensimmäisellä täydellä kaudellaan viime vuonna lyöjätilaston sijalle 13.

– Näen paljon potentiaalia nuoressa joukkueessamme ja suunnitelmallisella sekä pitkäjänteisellä työllä uskon, että voimme nousta tavoittelemaan hyviä sijoituksia tulevilla kausilla. Itselle ratkaisu on myös luonteva, sillä opiskelut jatkuvat vielä Lappeenrannassa. Koen, että minun rooliini sopivaan treenaamiseen on löydetty oikea suunta ja näen, että täällä minulla on mahdollisuus kehittyä pelaajana jatkuvasti, joukkueensa kapteeniksi valittu Harinen kertoo Pesä Ysien tiedotteessa.

Pesä Ysit avasi pesäpallokautensa hurjalla sisävuorolla Hyvinkäällä.

Pyhäjärven Pohdissa pesäpallo-oppinsa ammentanut Rantonen on ottanut paikkansa Pesä Ysien keulassa ja kopparina.

– Lappeenrannassa matkapelaajana jatkaminen tuntui itselleni järkevältä ratkaisulta, sillä Pesä Yseissä matkapelaajista on huolehdittu hyvin. Viikkoharjoittelu on onnistunut ulkopaikkakunnalla hienosti ja Lappeenrantaan on aina helppo tulla hyvä henkisen joukkueen mukaan harjoittelemaan. Koen Pesä Ysit tällä hetkellä seurana, jossa minulla on mahdollisuus kehittyä pelaajana ja viedä omaa pelaamistani mahdollisimman paljon eteenpäin.

Kuusankosken Puhdin kasvatti Väre toi viime kaudella Superpesiksessä 30 juoksua, jotka oikeuttivat tilastossa sijalle 13.

– Haluan olla osana kehittämässä joukkuetta ja seuraa tulevana vuotena. Näen joukkueen erittäin kehityskelpoisena ja potentiaalisena, jonka kanssa on ilo työskennellä jatkossakin, vikkelä etukenttäpelaaja ja etenijä sanoo.

Joukkueen kokoamisesta vastaava Sakari Myllys iloitsee kolmikon jatkamisesta Lappeenrannassa.

– Tämä kolmikko edustaa Ysien kovinta ydintä ja perustaa jolle rakennetaan seuran nousujohteista tulevaisuutta. Kaikilla kolmella on vahva työmoraali ja halu kehittyä rooleissaan Suomen parhaimmistoon. Olemme tosi iloisia jatkosopimuksista heidän kanssaan, kiittelee Myllys.