Joensuun Maila

Joensuun Mailan superpesispelaajat ovat lähettäneet junioreilleen haastevideoita. Alla muutama esimerkki:

Karkin superhaaste
Iiro Kuosan superhaaste

Osa joukkueista on myös toteuttanut kotitreenejä, kuten esimerkiksi JoMan e-tytöt.

 

Viinijärven Urheilijat

Viinijärven Urheilijoiden Facebook -sivulle on ladattu useita etätreenivideoita, joiden avulla juniorit voivat treenata itsenäisesti. Alla muutama esimerkki.

Etätreenit osa 1
Etätreenit osa 4

ViUn etätreeni nro 3 ⚾️❤️💪Aurinkoenergiaa treeniin 🌞 Heittoharjoitukset onnistuvat myös ulkosalla. "Pallo" voi olla käpy, lumikokkare, sulkapallo… ja maalina miltei mikä tahansa. Linkistä vinkkejä heittotekniikkaan: http://www.pesisvalmennus.fi/Lajitaito/Ulkopeli/Heitt%C3%A4minenHarjoitustauolla treenataan nyt omatoimisesti valmentajien antamien ohjelmien mukaan ja/tai osallistumalla kaikille avoimeen etätreeni-haasteeseen! Mutta muista! Älä treenaa kipeänä.OHJE: Kuvaa etätreenistäsi video ja postaa se kommentteihin tai tallenna itsellesi näyttääksesi sen tauon jälkeen valmentajallesi. Kaikki videot osallistuvat seuratuotteiden arvontaan, joka suoritetaan tauon päätyttyä.Etätreeneihin osallistuminen ei edellytä ViUn jäsenyyttä ⚾️❤️😉Lisää treenejä on tulossa, pysy kanavalla ⚾️❤️💪(Facebook ei ole mukana arvonnassa)

Julkaissut Viinijärven Urheilijat Lauantaina 21. maaliskuuta 2020

 

Imatran Pallo-Veikot

Imatran Pallo-Veikkojen juniorit ovat myös pitäneet yllä harjoittelua. Esimerkiksi IPV:n E-tytöt ovat hyödyntäneet Zoom -työkalua treenaamiseen ja F-tytöt ovat perustaneet kotitreeniryhmän, johon valmentajat jakavat treenivideoita.

Kotitreeniryhmä

Hätä keinot keksii 👍. E-tytöillä Zoom-treenit taas käynnissä. Videoyhteys toimii pesiksessäkin!

Julkaissut Imatran Pallo-Veikot juniorit Torstaina 23. huhtikuuta 2020

 

Puijon Pesis

Puijon Pesiksen E-pojat näyttävät mallia etätreenaamiseen oheisessa julkaisussa.

 

#Puuilopesistä toukokuun alussa!

Pesäpalloliitto järjestää pesistaitohaasteen, jossa tarkoituksena on haastaa pelaajia suorittamaan erilaisia pesäpallolle ominaisia taitoja ja tehdä niistä Trick shot -video! Video on tarkoitus julkaista Instagramissa #puuilopesistä.

Osallistumisaika pesistaitohaasteeseen on 1.-8.5., mutta videon voi hyvin kuvata jo aiemmin. Mukana tempauksessa on yhteistyökumppani Puuilo.

Lisätietoa on luvassa Pesäpalloliiton sivuilla lähipäivinä.