Pesiskoulun suunnittelu Teams -palaveri keskiviikkona 11.3. klo 18-19:30.

Onko seuranne järjestämässä tänä kesänä pesiskoulua, mutta pesiskoulu kaipaisi uusia ideoita? Tarvitsetteko vinkkejä miten toteuttaa laadukas pesiskoulu ja saada uusia harrastajia mukaan seuran pesistoimintaan?

Käymme läpi mitä kannattaa ottaa huomioon laadukkaan pesiskoulun suunnittelussa aina koulukierrosten suunnittelusta pesiskoulun sisältöön. Jaamme hyviä käytänteitä, materiaaleja pesiskoulun suunnitteluun sekä onnistuneita pesiskoulumalleja ympäri Suomen!

Tähän tilaisuuteen pääset osallistumaan kotoa käsin, nimittäin tilaisuus järjestetään Teams -palaverina.

Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään 9.3. viestillä mona.hupli-kotiranta@pesis.fi. Ilmoittautumisen jälkeen saat linkin, jolla pääset osallistumaan tilaisuuteen.

Tilaisuuteen voivat osallistua seurojen junioripäälliköt tai junioritoiminnasta vastaavat henkilöt, pesiskoulun vastuuhenkilöt tai kuka vain pesiskoulutoiminnan järjestämisestä kiinnostunut!

Esite ladattavissa täältä.


JunnuSuperin infopalaveri 2020 järjestetään Teams -palaverina keskiviikkona 25.3. klo 18:00 alkaen.

JunnuSuperin infossa käydään läpi mm.

  • Savo-Karjalan JunnuSuper –toiminta 2020
  • JunnuSuper –oppaan esittely
  • JunnuSuper pelipäivät 2020 / toiveet & kysymykset
  • Mahdollisuus esittää kysymyksiä JunnuSuperiin liittyen

Ilmoittautuminen infopalaveriin tapahtuu laittamalla sähköpostia minulle osoitteeseen mona.hupli-kotiranta@pesis.fi. Ilmoittautumisen jälkeen saat ohjeet kuinka liittyä mukaan palaveriin. Ilmoittautuminen viimeistään 18.3. mennessä.

Tilaisuuteen voivat osallistua JunnuSuperiin ilmoittautuneiden tai toiminnasta kiinnostuneiden jjuniorijoukkueiden valmentajat ja joukkueenjohtajat sekä seurojen junioripäälliköt!

Tilaisuuden esite: JunnuSuper -info 2020


Seurajohtajakoulutus la 4.4. Savonlinnassa 

Savo-Karjalan alue jatkaa viime vuonna käynnistettyjä seurajohtajien -koulutuspäiviä. Järjestyksessään kolmas seurajohtaja -koulutus pidetään la 4.4 klo. 10-16 Savonlinnassa, Tanhuvaaran urheiluopistolla.

Urheiluseura on omanlainen maailmansa. Tehtävää on paljon, mukana on intohimoa ja tekijät vapaaehtoistoimijoita. Koulutuksessa käydään viidestä eri näkökulmasta läpi urheiluseuran johtamista. Näkökulmat kuljetetaan läpi esimerkein ja jokaiselle näkökulmalle tarjoillaan käytännössä testattuja työkaluja.

Tämä seurajohtajien kouluttaminen on yksi alueen tärkeistä painopisteistä, joten myös tänä vuonna -koulutus tarjotaan 2 henkilölle / seura veloituksetta. Ja ainoastaan lisähenkilöistä laskutetaan 30 €:n osallistumismaksu

Ilmoittautumiset 25.3. mennessä osoitteeseen pirjo.makela(ät)pesis.fi.

Tervetulleita ovat puheenjohtajan lisäksi, seuran työntekijät, hallituksen / johtokunnan jäsenet tai muuta sellaiset henkilöt, jotka ovat kiinnostuneet aiheesta.

Esite ladattavissa täältä.

 

Muistattehan myös seurata alueemme nettisivujen tapahtumakalenteria, jonne päivitämme kaikki tulevat tapahtumat! Tapahtumakalenterin löydät nettisivujemme etusivulta.