1. Maakunnalliset seuratapaamiset

Alueen työntekijät ovat viimeiset pari vuotta kiertäneet lähes kaikissa alueen seuroissa seurakäynneillä. Tälle vuodelle otimme kokeiluun maakunnalliset seuratapaamiset, jonne kutsutaan useampia seuroja paikalle.

Maakunnalliset seuratapaamiset aloitettiin jo viime vuoden loppupuolella Joensuussa, Imatralla sekä Kuopiossa. Huomenna ensimmäinen tapaaminen vuorossa Juvalla. Paikalla tapaamisissa on ollut yhteensä 19 eri seuran edustajaa!

Tapaamisia on tarkoitus talven aikana järjestää 2-3 kappaletta jokaisessa maakunnassa. Tapaamisissa olemme käyneet alueen ajankohtaisia asioita läpi ja työstäneet mm. seurojen välistä yhteistyötä ja harrastajamäärien kasvattamista.

 

2. Joukkuetoiminta -koulutukset G-E -junioreiden joukkueenjohtajille, rahastonhoitajille ja valmentajille

Joukkuetoiminta -koulutukset järjestetään jokaisessa maakunnassa tammi-helmikuun aikana. Joensuun, Siilinjärven ja Varkauden koulutuksiin ilmoittautuminen on vielä avoinna. Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä.

Joukkuetoiminta -koulutuksissa käymme läpi aluetoimintaa, tärkeitä päivämääriä, jojon/rahurin tärkeimpiä tehtäviä sekä kilpailumääräyksiä. Koulutuksessa päästään myös työstämään vuosikelloa omalle joukkueelle.

 

3. Seurojen on mahdollista hakea tukea 3-6 -vuotiaiden pesisliikkari -toimintaan.

Pesisliikkaria varten on tehty tukipaketti, johon kuuluu mm. Välinepaketti ja ohjaajakorvaustuki. Seurat voivat nyt hakea mukaan tukipaketin saajiksi! Haku tapahtuu: https://my.surveypal.com/Pesisliikkarin-tukipaketin-haku–Savo-Karjala
Haku päättyy 31.1.

 

4. Savo-Karjalan ensimmäinen alueleiri eli Kunnarileiri Kiteellä 13-14.6.!

Leiri on tarkoitettu G-, F- ja E-ikäisten joukkueille, niin 9vs9 kuin pienpesiksessäkin.
Lisätietoa leiristä päivittyy tänne.

 

5. Ja lisäksi vielä muun muassa..

Jatkamme viestinnän kehittämistä! JunnuSuperiin tulossa opas, josta löytyy kaikki tärkeä info koskien JunnuSuperia! Seurojen tuomarivastaavien maakunnalliset tapaamiset! Kuntopesiksen lopputurnaus! Aktivoidaan maakunnallisia ladypesiksen pelipäiviä! Jatketaan seurajohtajakoulutuksia!