PPL Savo-Karjala järjestää oman joulukalenterin, johon kaikki Savo-Karjalan joukkueet voivat osallistua!

Joulukalenterin avulla haluamme aktivoida alueemme joukkueet osallistumaan yhdessä joulukalenterin tekemiseen ja sen suorittamiseen. Haluamme kannustaa pelaajia opettelemaan ja kehittämään omia lajitaitojaan niin harjoituksissa kuin omalla vapaa-ajallaan.

Joulukalenterin tekemiseen on voinut osallistua loka-marraskuussa kuvaamalla opetusvideon jostakin pesäpallossa tarvittavasta taidosta. Videon lähettäneiden kesken arvomme pallolaatikon. Tämän viikon ajan voi vielä lähettää videon ja osallistua joulukalenterin tekemiseen! Olemme saaneet jo upean määrän videoita ja kohta pääsemme julkaisemaan ne!

 

Savo-Karjalan joukkueet voivat osallistua joulukuussa mukaan joulukalenterin suorittamiseen. Osallistuneiden kesken arvotaan mahtavia palkintoja; 100€ lahjakortti urheiluvälinekauppaan sekä  Superpesis -pelaajan vierailu joukkueenne harjoituksiin!

Palkinnot arvotaan tammikuun alussa, joten joulukalenterin luukkuja voi suorittaa koko joulukuun ajan. Muistakaa aina kommentoida joulukalenterijulkaisuihin kun olette jonkun luukun suorittaneet. Näin olette mukana palkintojen arvonnassa 🙂

 

OSALLISTUMISOHJEET:

Joulukuun 1-24. päivinä julkaistaan joulukalenterin luukku PPL Savo-Karjalan Instagram- ja Facebook –tileillä sekä alueemme nettisivuilla.

Joulukalenterin luukku sisältää opetusvideon johonkin pesäpallossa tarvittavaan taitoon.

Joukkueenne voi harjoitella kyseisen päivän opetusvideon taitoa esimerkiksi harjoituksissa tai kotiläksynä kotona.

Kun olette joukkueenne kanssa harjoitelleet kyseisen päivän luukun taitoa, toimikaa näin:

  • Käykää kommentoimassa Instagramissa tai Facebookissa kyseisen päivän luukun kommenttikenttään, että olette harjoitelleet taitoa. Kommentoija voi olla joukkueen pelaaja, valmentaja tai vaikka joukkueenjohtaja. Tärkeintä on, että kommentista käy ilmi mikä joukkue on suorittanut päivän tehtävän!

 

 

Seuraavana sitten vaan odottelemaan joulukalenterin luukkuja ja suorittamaan niitä! 🙂

Lisätietoja joulukalenterista: mona.hupli-kotiranta@pesis.fi , 040 761 3068