Savo-Karjalan alueleiri 2020 myönnettiin Kiteen Pallolle ja vuoden 2021 alueleiri Viininjärven Urheilijoille.

Ensi kesän alueleiri järjestetään 13-14.6.2020 ja leiri on tarkoitettu G-E- sekä pienpelijoukkueille. Alueleiriä on kaavailtu osaksi Kiteen Pallon 30v juhlavuotta.

Tieto alueleirin saamisesta otettiin ilomielin vastaan Kiteellä. Leirin yhteyshenkilö Sanna-Mari Mämmi kommentoi asiaa näin:

– Hienoa, että saimme alueleirin Kiteelle. Olemme aloittaneet nyt suunnittelemaan tulevan kauden ohjelmistoa, joten mitään varmaa tietoa asiasta ei ole. Leirin saaminen on kuitenkin näkyvin junnupuolelle kohdistuva panostus juhlavuoteen.

– Alueleirin aloittaminen Savo-Karjalan alueelle on hyvä asia, näin saamme heti kesän alkuun pienemmille junnujoukkueille hyvän startin kesään. Toteutamme leirin yhdessä Kiteen kaupungin sekä yritysten ja järjestöjen kanssa. Toivomme saavamme tehtyä viikonlopusta leiriläisille ja heidän vanhemmilleen ikimuistoisen, hän jatkaa.

 

Tarkempi info ja esite alueleiristä tulee myöhemmin.