Pesäpalloliiton junioripäällikkö- ja toiminnanjohtajahaku 10.10.-3.11.19

Haku on käynnissä ja se on avoinna kaikille Pesäpalloliiton jäsenseuroille 3.11.2019 kello 24.00 asti. Pesäpalloliiton seurakehittäjät vastaavat mielellään lisäkysymyksiin ja antavat sparrausapua hakijoille.

Myönnettävä tuki junioripäällikön tai toiminnanjohtajan palkkaamiseksi on maksimissaan 10 000 euroa hakemusta kohden. Maksu suoritetaan kolmessa erässä: 1.5.2020, 1.8.2020 ja 1.10.2020. Seura voi hakea tukea sekä junioripäällikön että toiminnanjohtajan palkkaamiseksi. Tuki voidaan myöntää kuitenkin vain toiseen näistä.

Seura voi saada Pesäpalloliiton myöntämää tukea junioripäällikön tai toiminnanjohtajan palkkaamiseksi korkeintaan kolmena peräkkäisenä vuotena kerrallaan.

Pesäpalloliiton johtokunta vahvisti junioripäällikön palkkaamista koskevan tuen hakukriteerit kokouksessaan lauantaina 5.10.2019. Hakemus on syytä valmistella huolellisesti, sillä hakemukset pisteytetään ja ainoastaan verkkolomakkeella annetut tiedot huomioidaan hakemuksia käsiteltäessä. Seuran on sitouduttava Pesäpalloliiton tulevaisuusohjelman tavoitteisiin.

Myös useampi seura voi hakea yhteistyössä tukea junioripäällikön tai toiminnanjohtajan palkkaamiseen. Kaikkien seurojen tulee tässä tapauksessa olla Pesäpalloliiton jäsenseuroja.

Tuki toiminnanjohtajan palkkaamiseksi seuraan

Pesäpalloliitto avaa pilottikokeiluna haun toiminnanjohtajan palkkaamiseksi. Toiminnanjohtajan tulee lähtökohtaisesti olla päätoiminen ja uusi tehtävään valittava henkilö.

Hakeminen

Junioripäällikön ja toiminnanjohtajan palkkaamista koskevat tukihakemukset käsitellään vain siinä tapauksessa, että tukea hakevalla jäsenseuralla ei ole velvoitteita hoitamatta Pesäpalloliitolle! Epäselvissä tilanteissa pyydämme ottamaan yhteyttä helena.koukkari@pesis.fi / merja.ahokas@pesis.fi.

Hakulomake täytetään sähköisesti 3.11.2019 kello 24 mennessä. Junioripäällikkötukea haetaan osoitteessa https://my.surveypal.com/Junioripaallikkotuki2020 ja toiminnanjohtajatukea osoitteessa https://my.surveypal.com/Toiminnanjohtajatuki2020. Aloitettua lomaketta ei pysty järjestelmässä tallentamaan, vaan se tulee täyttää kerralla alusta loppuun.

Pesäpalloliiton myöntämä junioripäällikkö- tai toiminnanjohtajatuki on mahdollista lukea omarahoitusosuudeksi opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää seuratoiminnan kehittämistukea (seuratuki) haettaessa.

Pesäpalloliiton myöntämää tukea junioripäällikön palkkaamiseksi voi hakea Pesäpalloliiton jäsenseura ajalla 10.10.-3.11.2019. Päätökset julkaistaan 20.11.2019. Pesäpalloliiton myöntämän junioripäällikkötuen mahdollistavat valtakunnallisten lasten ja nuorten leirien tuotto sekä veikkausvoittovaroista Pesäpalloliitolle ohjattava valtionavustus.

 

Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratoiminnan kehittämistuki (seuratuki) 12.11.-10.12.19

Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratoiminnan kehittämistuki (seuratuki) haku avautuu 12.11.2019 ja sen hakuaika päättyy 10.12.2019 klo 16.15. Lisätietoa valtakunnallisesta seuratuesta ja sen hausta julkaistaan ministeriön omilla sivuilla.

Seuratoiminnan kehittämistuki on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen.

Ennen seuratuen hakemista seuran täytyy päättää hallituksen kokouksessa seuratuen hakemisesta. Seuran edustajan täytyy kirjautua SuomiSporttiin, josta seuratuen hakulomake löytyy. Hakemukseen tarvitaan seuran yhdistysrekisteriote, joten se kannattaa hankkia ajoissa.

Pesäpalloliitto tarjoaa seuroille apua OKM:n seuratuen laatimiseen. Se tapahtuu tällä kertaa kahdella etätuokiolla, joissa käydään läpi hakemuksen teko ja samalla voi kysyä juuri sinun seuraasi askarruttavia asioita.

Tuokiot ovat seuraavasti:
• tiistai 5.11. klo 19-21 (klo 19-20 toiminnalliset tuki, klo 20-21 palkkaustuki)
• torstai 7.11. klo 14-16 (klo 14-15 toiminnalliset tuki, klo 15-16 palkkaustuki)

Näissä seuratukituokioissa seurojamme palvelee Keski-Suomen Liikunnan kokenut seurakehittäjä Laura Härkönen. Molemmissa tuokioissa ensimmäinen tunti omistetaan toiminnallisen tuen hakuvinkkeihin ja jälkimmäinen palkkaustukiasiaan, joten voit valita missä vaiheessa liityt mukaan. Osallistuminen ei edellytä etukäteen ilmoittautumista. Suosittelemme aiheesta kiinnostuneita seuroja osallistumaan 1-2 henkilön voimin. Alla on linkit (liity linkistä ja lataa tarvittaessa Teams-ohjelma) ko. tilaisuuksiin:

OKM:n seuratukisparraus ti 5.11. klo 19-21 (klo 19-20 toiminnalliset tuki, klo 20-21 palkkaustuki)
________________________________________________________________________________
Liity Microsoft Teams -kokoukseen
Lisätietoja Teamsista | Kokousasetukset
________________________________________________________________________________

OKM:n seuratukisparraus to 7.11. klo 14-16 (klo 14-15 toiminnalliset tuki, klo 15-16 palkkaustuki)
________________________________________________________________________________
Liity Microsoft Teams -kokoukseen
Lisätietoja Teamsista | Kokousasetukset
________________________________________________________________________________

 

Myös alueen seurakehittäjä auttaa ja sparraa mielellään sekä PPL:n että OKM:n tukihakemuksissa.

Ota yhteyttä:

Mona Hupli-Kotiranta, mona.hupli-kotiranta@pesis.fi 040 761 3068