PPL Savo-Karjala järjestää oman joulukalenterin, johon kaikki Savo-Karjalan joukkueet voivat osallistua! Joulukalenterin avulla haluamme aktivoida alueemme joukkueet osallistumaan yhdessä joulukalenterin tekemiseen ja sen suorittamiseen. Haluamme kannustaa pelaajia opettelemaan ja kehittämään omia lajitaitojaan niin harjoituksissa kuin omalla vapaa-ajallaan.

Osallistumalla joulukalenterin tekemiseen sekä joulukuussa suorittamalla joulukalenterin tehtäviä, voitte voittaa mahtavia palkintoja joukkueellenne! Alla ohjeet miten voitte osallistua mukaan joulukalenterin tekemiseen nyt loka-marraskuussa.

 

OSALLISTUMISOHJE: Joulukalenteriin osallistutaan joukkueena. Videossa ei tarvitse välttämättä näkyä kaikkia joukkueen jäseniä, mutta kun lähetätte valmiin version meille niin täytyy video nimetä jonkin joukkueen lähettämäksi.

Kuvatkaa video, jossa näytetään ja opetetaan jokin pesäpallossa tarvittava taito. Näyttäkää ja kertokaa videolla miten taitoa voi harjoitella ja mikä on oikeaoppinen suoritus. Videon loppuun tai erillisenä tiedostona lisätään tekstimuotoon miten taitoa harjoitellaan ja minkälainen on oikeaoppinen suoritus.

HUOM! Videon tulisi olla yhtenä videona. Huomioikaa, että jos puhutte videolla niin äänen tulisi kuulua selkeästi. Mielellään tiivis ja lyhyt video. Sanallisen ohjeistuksen voi lähettää erillisenä versiona minulle tekstimuodossa, me julkaisemme sen sitten videon yhteydessä.

Pesisvalmennus.fi -sivuilta kohdasta ”lajitaito” löytyy lueteltuna erilaisia ulko- ja sisäpeliin liittyviä taitoja, joita voi hyödyntää. Sieltä löytyy myös valmiina selostuksena miten taitoa harjoitellaan ja minkälainen on oikeaoppinen suoritus. Toki myös omia harjoitteita saa keksiä ja hyödyntää tässä!

 

Lähetä valmis video viimeistään 30.11. osoitteeseen mona.hupli-kotiranta@pesis.fi

 

ESIMERKKIVIDEO:

”Tässä joulukalenterin luukussa opetellaan koukkunäppiä. Harjoitus on helppo ja se onnistuu yksin, ilman lisäkäsiä. Tarkoituksena on opetella koukkunäpin tekniikkaa ja samalla opetella kierrettä. Tarvitset harjoitukseen ainoastaan pallon ja mailan. Ota hyvä asento, syötä pallo itsellesi ilmaan ja keskity siihen, että lyödessäsi kätesi ovat lähellä kroppaa ja mailan kärki osoittaa hieman ylöspäin. Keskity lyödessä hyvään osumaan ja ota koko kroppa käyttöön, niin saat koukkuun kierrettä. Tällä harjoitteella saat helposti toistoja koukkunäpin harjoittelemiseen. Ei muuta, kun testaamaan! ”

 

PALKINTO: Joulukalenteriin osallistuneiden eli videon lähettäneiden kesken arvotaan pallolaatikko eli 10 uutta palloa joukkueelle!

 

Joulukuussa julkaisemme päivittäin teidän lähettämiänne lajitaitovideoita. Julkaisemme myös ohjeet miten voitte joukkueena suorittaa tehtäviä ja voittaa mahtavia palkintoja, muun muassa välinelahjakortin!

Joukkueiden lähettämät videot on tarkoitus julkaista myös täällä Savo-Karjalan nettisivuilla, jonne kerätään ns. videopankki. Joukkueet ja pelaajat voivat hyödyntää videoita lajitaitoja opetellessaan.

 

Lisätietoja joulukalenterista: mona.hupli-kotiranta@pesis.fi / 040 761 3068