1. Valmentajakoulutukset alkavat marraskuussa

Savo-Karjalan alueella järjestetään junioripolku 1-tason koulutuksia marraskuussa 2019  ja helmikuussa 2020. Koulutuksia järjestetään kolmessa maakunnassa viikonloppukoulutuksina. Junioripolku 2-tason koulutukset järjestetään Vuokatissa, Pajulahdessa sekä Kuortaneella.

Koulutuskalenteri sekä -info on julkaistu ja ne löydät täältä: https://www.pesis.fi/savo-karjala-uutiset/2019/10/savo-karjalan-alueen-valmentajakoulutukset-2019-2020-on-nyt-julkaistu/

Ilmoittautuminen koulutuksiin tapahtuu täällä: https://tapahtumat.pesis.fi/tapahtumat/

Koulutusasioissa ole yhteydessä: Mona Hupli-Kotiranta mona.hupli-kotiranta@pesis.fi 040 761 3068

 

       2. Savo-Karjalan joulukalenteriin osallistuminen on käynnissä!

PPL Savo-Karjala järjestää oman joulukalenterin, johon kaikki Savo-Karjalan joukkueet voivat osallistua! Joulukalenterin avulla haluamme aktivoida alueemme joukkueet osallistumaan yhdessä joulukalenterin tekemiseen ja sen suorittamiseen. Haluamme kannustaa pelaajia opettelemaan ja kehittämään omia lajitaitojaan niin harjoituksissa kuin omalla vapaa-ajallaan.

Osallistumalla joulukalenterin tekemiseen sekä joulukuussa suorittamalla joulukalenterin tehtäviä, voitte voittaa mahtavia palkintoja joukkueellenne!

Lisätietoa joulukalenterista ja osallistumisohjeet löydät täältä: https://www.pesis.fi/savo-karjala-uutiset/2019/10/osallistu-joukkueesi-kanssa-savo-karjalan-joulukalenterin-tekemiseen/

 

3. Starttipäivät G-F -joukkueille

Savo-Karjalan alue järjestää starttipäivät G-F-joukkueille. Starttipäiviä järjestetään Kuopiossa, Joensuussa sekä Imatralla. Starttipäivät ovat marras-joulukuussa. Starttipäivistä on lähtenyt infoa G-F-joukkueille.

Starttipäivien ohjelma:

Joukkuetoiminnan rastit, 1h
Joukkuetoimintaan ja ryhmäytymiseen liittyviä rasteja, joita kierretään yhdessä joukkueen kanssa. Muun muassa pelisääntöjen laatimista, joukkuekavereihin tutustumista sekä alkulämmittelyn ja kannustushuudon keksimistä!

Pelaamisen riemua, 2h
Joukkuetoiminta- sekä ryhmäytymisrastien jälkeen ollaan valmiita pelaamaan! Teemana kannustaminen, onnistumiset ja yhteen hiileen puhaltaminen, Joukkueena toimiminen!

Starttipäiviin ilmoittautuminen tapahtuu marraskuun keskivaiheilla. Ilmoittautumiset mona.hupli-kotiranta@pesis.fi

 

4. Savo-Karjalaan saadaan oma alueleiri kesällä 2020!

Savo-Karjalan alueella järjestetään ensi kesänä ensimmäinen oma alueleiri. Alueleirin järjestäjä oli haussa syyskuun lopulla ja viime viikolla alueen johtoryhmä teki päätöksen leirijärjestäjistä.

Leirijärjestäjät ja lisätietoa täällä: https://www.pesis.fi/savo-karjala-uutiset/2019/10/savo-karjalaan-ensi-kesana-oma-alueleiri/

 

5. Savo-Karjalan alueen palkitsemistilaisuus järjestettiin 12.10. Tanhuvaarassa

Pesäpalloliiton Savo-Karjalan alueella oli valinnanvaraa, kun alue palkitsi parhaitaan ja ansioituneita Savonlinnassa. Kokonaisuutena huimalla tavalla onnistuneen kauden kruunasivat kaksi Suomen mestaruutta ja yksi SM-hopea sekä kaksi sarjanousua Superpesikseen ja yksi Ykköspesikseen.

Palkitut löydät täältä: https://www.pesis.fi/savo-karjala-uutiset/2019/10/savo-karjalan-pesapallo-menestyi-koko-alueen-voimin-roiha-ja-jussila-vuoden-pelaajat/