Ladypesistä Ylämylyllä 17.8

Ladypesis on suosittu pelimuoto ympäri Suomea. Savo-Karjalan alueella sitä harrastetaan monessa kaupungissa ja kunnassa. Viinijärven Urheilijat järjestävät ladyille oman turnauksen, jossa voit ottaa leikkimielellä ottaa mittaa toisten seurojen ladyryhmistä. Ilmoittautuneita joukkueita on tällä hetkellä 4; Viinijärvi, Joensuu, Kajaani ja Nurmeksen ja Ilomantsin yhteisjoukkue. Eli mukaan vielä mahtuu. Joten kokoa teidän seurasta oma ryhmä tai tehkää yhteistyötä naapuriseuran kanssa ja kootkaa yhteinen joukkue. Ilmoittautumiset turnaukseen tulee tehdä 4.8 mennessä ja ilmoittautuneille lähetetään sen jälkeen tarkempi otteluaikataulu. Katso turnauksen tarkempi esite täältä.

Todellista Äijä meininkiä 24.8 Lappeenrannassa

Äijät puolestaan ottavat toisistaan mittaa Lappeenrannassa pelattavassa turnauksessa. Pesä Ysit toimii järjestäjänä turnauksessa, johon on joukkueita tulossa mukaan ainakin Kouvolasta, Liperistä ja Tohmajärveltä. Ilmoittautumisaikaa on pidennetty 11.8 asti. Joen jos vielä joku joukkue mukaan halua, niin ole nopea ja kokoa oma porukka vaikka pesishenkisistä kavereista ja lähde testaamaan miten pallo saa kyytiä teidän porukalta. Katso tarkemmat lisätiedot täältä.

Kauden huipentaa Viinijärvellä 7.9 pelattava sekapesiksen lopputurnaus

Kesän aikana on pelattu Savo-Karjalan jokaisessa neljässä maakunnassa kuntopesis sarjat. Kuntopesistä pelataan sekajoukkueilla ja harrastepesis kauden päättääkin sekapesisjoukkueiden lopputurnaus, joka pelataan Viinijärvellä. Nämä kuntopesiksessä mukana olleet porukat, tai mikä tahansa kaveriryhmä tai yrityksen oma puulaakiporukka on tervetullut mukaan sekapesis -turnaukseen. Ilmoittautumiset turnaukseen tulee tehdä 28.8 mennessä. Katso ilmoittautumisohjeet ja tarkemmat lisätiedot turnauksesta täältä.