Siilinjärven Pesis järjestää SiiPe Charity -nimellä kulkevan hyväntekeväisyysottelun tiistaina 9.7. SiiPe saa tuossa ottelussa vastaansa viime kauden hopeajoukkueen Kouvolan Pallonlyöjät. Hyväntekeväisyysottelulla kerätään rahalahjoitus Kime4Kids -organisaatiolle. 

SiiPe Charity -otteluun on vapaa pääsy yleisölle. Vapaan pääsyn mahdollistavat otteluisäntä Yara Suomi, ottelun pääyhteistyökumppani Siilinjärven kunta sekä muut ottelun yhteistyökumppanit. Hyväntekeväisyyspotti koostuu SiiPen yhteistyökumppaneiden ja SiiPen lahjoituksesta. 

– SiiPen arvoihin kuuluu muun muassa välittäminen ja hyväntekeväisyysottelu on uudenlainen keino osoittaa tuota välittämistä. Haluamme rakentaa ottelusta, myös hienon elämyksen savolaiselle pesisyleisölle, SiiPen toiminnanjohtaja Marko Heikkinen kertoo. 

Paikalla Kimmo Timonen sekä tuore jääkiekon maailmanmestari Eetu Luostarinen 

SiiPe Charity -ottelussa SiiPe luovuttaa hyväntekeväisyysshekin Kime4Kids ry:n perustajalle entiselle huippujääkiekkoilijalle Kimmo Timoselle, joka saapuu katsomaan ottelua. Kime4Kidsin perinteinen Charity Golf -tapahtuma järjestetään Siilinjärven Tarina Golfissa saman viikon lauantaina 13.7.2019 jo 10. kertaa. 

SiiPe Charity -tapahtumassa nähdään myös tuore jääkiekon maailmanmestari ja vastikään kolmen vuoden NHL-sopimuksen Carolina Hurricanesin kanssa solminut siilinjärveläislähtöinen jääkiekkoilija Eetu Luostarinen. Eetun mukana tapahtumaan saapuu jääkiekon MM-kultamitali, jota yleisö pääsee ihailemaan. ”Eikka” ei ole vieras näky Mantulla ja pesiskentillä. Pesäpallossa Eetu Luostarisen kasvattajaseura on SiiPe, kun hän pelasi pesäpalloa aina D-ikään saakka. Eetun veli Tommi Luostarinen on SiiPen Superpesisjoukkueen kakkospelinjohtaja. 

– Olemme järjestäneet Yaran kanssa viime vuosina aina kauden avausottelun ilmaisotteluna ja nyt halusimme lähteä kehittelemään ilmaisottelun ympärille jotain uutta. Talvella selvitimme yhteistyön mahdollisuutta Kimmo Timosen Kime4Kidsin organisaation kanssa ja he halusivat lähteä mukaan tapahtumaan. Ajankohdaksi valikoitui luonnollisesti sama viikko Charity Golfin kanssa, Heikkinen valoittaa SiiPe Charity -ottelun taustoja. 

Kime 4 Kids – Lasten ja nuorten puolesta 

Yhdistyksen tarkoituksena on tukea aatteellisesti ja taloudellisesti Kuopion seudun lasten ja nuorten terveyttä ja urheiluharrastustoimintaa sekä edistää sairaiden lasten hoitoa ja harrastusmahdollisuuksia sekä urheiluharrastusten leviämistä paikkakunnalla. 

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää hyväntekeväisyystoimintana urheilutapahtumia, lasten ja nuorten leirejä, retkiä ja juhlia. Yhdistys pyrkii myös tukemaan sairaiden lasten hoito-oloja sekä avustamaan harjoitusmahdollisuuksien järjestämisessä Kuopion seudun lapsille ja nuorille. 

Toimintansa tukemiseksi yhdistys voi vastaanottaa lahjoituksia, avustuksia ja testamentteja. Lisäksi yhdistys voi järjestää asianomaisella luvalla arpajaisia, rahankeräyksiä, myyjäisiä ja huvitilaisuuksia, joilla kerätään varoja yhdistyksen tarkoituksen toteuttamiseen.

SiiPe Charity -hyväntekeväisyysottelu SiiPe – Kouvolan Pallonlyöjät tiistaina 9.7.2019 klo 18.00 Mantun pesäpallostadionilla. Otteluun on vapaa pääsy. 4