Julkaisemme Savo-Karjalan alueen nettisivuilla jatkossa myös joukkuehaastatteluita. Olemme pyytäneet haastatteluihin alueemme eri ikäluokan joukkueita. Haastattelut päästään aloittamaan Imatralta, G-tyttöjoukkueen luota.

Keitä olette ja mistä tulette?

Olemme Imatran Pallo-Veikkojen G-tytöt Imatralta. Joukkueessamme on 2011-2012 -syntyneitä tyttöjä 14kpl. 

Miten joukkueenne kausi on alkanut?

Kausi on alkanut hyvin. Olemme harjoitelleet ahkerasti ja kesän ensimmäiset pelitkin ovat jo takana. Kävimme pelaamassa Lappeenrannassa JunnuSuperia ja taskussa on yksi voitto ja yksi häviö. Kehitystä on näkyvissä huimasti! Osa tytöistä on myös käynyt pelaamassa F-tyttöjen mukana muutamia pelejä. 

Miltä kesä näyttää? Onko teille tulossa paljon pelejä? Lähdettekö leirille mukaan?

Kesä näyttää mukavalta! JunnuSuper-turnauspäiviä on Lappeenrannassa 3 kappaletta ja Imatralla 1. Näiden lisäksi osallistumme kesäkuun lopussa Junnusuper päiväleirille Lappeenrannassa ja kesän kruunaa heinä-elokuun vaihteessa oleva Naperoleiri Kankaanpäässä, mikä on tyttöjen ensimmäinen leiri!

Kuvailkaa joukkuettanne 3 adjektiivilla; millainen joukkueenne on? Mikä tekee juuri Teidän joukkueestanne parhaan?

Joukkueemme on iloinen, innostunut ja hauska! Harkoissa on kiva käydä.

Miksi pesäpallo on paras laji? Miksi pesistä kannattaa harrastaa?

Pesis on paras laji, koska syöttäminen, lyöminen ja kiinniottaminen on kivaa. Voittaminen ja juoksujen saaminenkin on mukavaa. Pesäpalloa kannattaa harrastaa koska se on kivaa ja sieltä saa uusia kavereita.

Mitä terveisiä haluaisitte lähettää muille seuroille, joukkueille, pelaajille?

Hyviä pelejä ja onnea peleihin! 🙂

Kuka on teidän joukkueenne lempipelaaja Superpesiksessä?

 Lempparipelaaja miesten superpesiksessä on ehdottomasti kummipelaajamme Sami Partanen IPV:stä!