Kuka olet? Taustaa sinusta, perustiedot, koulutustausta

Nimeltäni Aurora ja iältäni 21-vuotias. Kotoisin olen Laitilasta, Varsinais-Suomesta, mutta tällä hetkellä asun Kuopiossa. Valmistuin ylioppilaaksi Kuortaneen Urheilulukiosta keväällä 2017, jonka jälkeen opinnot jatkuivat Kuortaneen Urheiluopistolla liikunnanohjauksen perustutkinnon parissa. Kuortaneen Urheiluopistolta valmistun nyt keväällä liikuntaneuvojaksi ja personal traineriksi.

Mitä teet vapaa-ajallasi? Mitä harrastat?

Suurin osa vapaa-ajastani kuluu pesäpallon ja liikunnan ympärillä. Oman harjoittelun sekä pelaamisen, juniorijoukkueiden valmentamisen ja ihmisten terveyden sekä hyvinvoinnin edistämisen ohella ehdottomia suosikkejani ovat luonnossa lenkkeily, laskettelu ja sulkapallon pelaaminen sekä kaikenlainen aktiivinen toiminta.

Miten päädyit junioripäälliköksi? Kauanko olet nyt ollut kyseisessä työssä?

Olin työharjoittelussa seuralla, kun kuulin seuran hakevan uutta junioripäällikköä. Hakemuksessa esitetyt junioripäällikön ominaisuudet täsmäsivät omiin ominaisuuksiini, joten päätin muiden kannustamana tarttua tilaisuuteen ja kokeilla jotain minulle uutta ja erilaista. Olin aiemmin jo miettinyt mahdollista työtä pesäpallon parista. Junioripäällikön töitä olen tähän mennessä tehnyt nyt pari kuukautta.

Millaista on ollut junioripäällikön työ tähän mennessä?

Tähän mennessä junioripäällikön työ on suurimmaksi osaksi ollut uuden opettelua ja työnkuvaan tutustumista sekä kesän pesäpallotapahtumien suunnittelua.

Pelaat tällä kaudella Puijottarissa. Millaista kautta odotat?

Odotan tulevalta kaudelta onnistumisia sekä yksilö- että joukkuetasolla. Puijottarissa pelaamiselta odotan oppivani myös savolaista tuulettamista.

Kerro pesistaustastasi. Kauan olet pelannut? Missä joukkueissa olet pelannut? Mikä on pelipaikkasi?

Aloitin pesäpallon pelaamisen 8-vuotiaana Laitilan Jyskeen F-tytöissä kaverini innostama. Tuleva kausi on siis 14. kausi pesäpallon parissa. Muita seuroja, joita olen kasvattajaseurani Laitilan Jyskeen lisäksi edustanut, ovat Rauman Fera ja Jyväskylän Kirittäret. Ulkopelissä pelaan lukkarina ja sisäpelissä päätehtäväni on eteneminen.

Mitä työtehtäviä kuuluu sinulle junioripäällikön työssäsi?

Junioripäällikkönä työtehtäviini kuuluu pesisliikkarin/liikuntaleikkikerhon ja perhepesiksen suunnittelu- ja organisointitehtävät sekä ohjaaminen. Lisäksi vastaan pesiskoulun ja kouluvierailujen suunnittelusta ja organisoinnista yhdessä pesiskoulurehtorin kanssa. Myös juniorivalmentajien tukeminen ja ohjaaminen sekä junioritoiminnan sidosryhmäyhteistyö päiväkotien, koulujen, lähialueen pesäpalloseurojen sekä muiden urheiluseurojen kanssa kuuluu työtehtäviini junioripäällikkönä.

Puijon Pesis nettisivut

Puijon Pesis facebookissa

Puijottaret facebookissa