Maakuntasarjan joukkueet ja sarjajärjestelmät ovat nyt selvillä. Savo-Karjalan alue vastaa miesten ja naisten itälohkon ja miesten kaakkoislohkon pyörittämisestä. Miesten itälohkossa on tänä vuonna mukana 10 ja naisten itälohkossa 5 joukkuetta. Miesten kaakkoislohkossa Mäntyharjun luovuttua viime hetkellä sarjasta, joukkuemääräksi jäi 6.

Maakuntasarjojen joukkueet ja lohkojaot näet täältä. Alustavat sarjaohjelmat lähetetään joukkueiden yhdyshenkilöille tämän viikon aikana. Ja lopullisen muotonsa ne saavat maaliskuun loppupuolella.

C-E-ikäisten aluesarjoihin ilmoittautui mukaan yhteensä 60 joukkuetta. Joukkueet ja sarjajärjestelmät löytyvät täältä.

C-ikäisten otteluohjelmat ovat jo valmiit ja ne löytyvät pesistulospalvelusta. D-E-ikäisten alustavat otteluohjelmat tehdään maaliskuun lopussa ja lähetetään joukkueiden yhdyshenkilöille kuun loppuun mennessä, jonka jälkeen tehdään mahdolliset muutokset.

F-G-ikäisten ilmoittautumisaikaa aluesarjaan on vielä 31.3 asti. Näiden ikäluokkien otteluohjelmat valmistuvat huhtikuun alkupuolella.