Heippa kaikille!

Olen Mona Hupli-Kotiranta ja aloitin 1.1.2019 uutena Savo-Karjalan alueen seurakehittäjänä Ville Pulkkisen siirryttyä töihin Eteläiselle alueelle.

Olen 22-vuotias ja perheeseeni kuuluu aviomieheni lisäksi 2,5 -vuotias
koira, Hugo. Toimipaikkanani on Imatra, jossa olen asunut koko elämäni ajan.

Peruskoulun jälkeen opiskelin Tanhuvaaran Urheiluopistossa, josta valmistuin vuonna 2015 liikuntaneuvojaksi sekä Personal Traineriksi.

Työskentelin jo opiskeluaikoinani Imatran Kaupungilla terveysliikunnanohjaajana. Myöhemmin siirryin Ruokolahden Rajulle työskentelemään seuratyöntekijänä. Vastasin seuran päivittäisistä työtehtävistä sekä seuratoiminnan kehittämisestä. Vuonna 2017 vaihdoin työpaikkaa IPV:lle, jossa aloitin junioripäällikkönä. IPV:llä ehdin tehdä monenlaisia töitä liittyen junioritoiminnan kehittämiseen ja organisointiin, leiritoimintaan, harrastepesikseen sekä eri seuratoimijoiden kouluttamiseen ja ohjeistamiseen. Olen kartuttanut työkokemusta myös tekemällä omalla toiminimelläni PT-valmennuksia, ohjaamalla mm. salibandykerhoja ja ohjaamalla erilaisia jumppia sekä aikuisille että ikääntyneille.

Pesistaipaleeni alkoi jo pienenä tyttönä kun pääsin isäni mukana seuraamaan IPV:n superpesisotteluita. Pelien sekä serkkujen pesisharrastuksen myötä innostuin pesiksestä ja minut ilmoitettiin IPV:n pesiskouluun. Pesiskouluun osallistuin muutamana kesänä, jonka jälkeen aloitin pelaamisen Imatralle perustetussa tyttöjoukkueessa. Juniorivuodet pelasin Imatralla, jonka jälkeen pelasin myös Pesä Yseissä sekä Kuusankosken Puhdissa. Pesisharrastukseni päättyi B-ikäisenä v. 2014.

Pelaamisen lisäksi olen toiminut myös tuomarina, ohjannut harrastepesistä
sekä valmentanut pieniä junioreita.

Motivoituneena sekä intoa täynnä olen siirtynyt Savo-Karjalan
seurakehittäjäksi. Mukava päästä kohtamaan erilaisia seuroja sekä
seuratoimijoita ja päästä yhdessä kehittämään pesäpallotoimintaa tällä
alueella.

Seurojen kanssa kohtaamme kevään mittaan seurakäynneillä, mutta minuun voi olla jo yhteydessä erilaisissa asioissa liittyen Savo-Karjalan toimintaan tai seurakehittäjän työhön.

Minut tavoittaa sähköpostitse: mona.hupli-kotiranta@pesis.fi
tai puhelimitse 040 761 3068.

 

Mukavaa kevään odotusta! 😊

 

Mona Hupli-Kotiranta