Savo-Karjalan alueen toimintavuosi 2019 on hiljalleen käynnistynyt. Tässä uutisessa kerromme mitä kaikkea tämä toimintavuosi pitää sisällään.

Savo-Karjalan alueen johtoryhmä kokoontui jo viime vuoden loppupuolella työstämään alueen toimintasuunnitelmaa ja tutustumaan miltä vuosi 2019 näyttää Pesäpalloliitossa ja Savo-Karjalan alueella.

Johtoryhmä koki pieniä muutoksia tälle vuodelle ja työntekijäpuolella uutena seurakehittäjänä on aloittanut Mona Hupli-Kotiranta. Monaan pääset tutustumaan täältä. Savo-Karjalan aluevastaavana jatkaa aiempien vuosien tapaan Pirjo Mäkelä. Kaikkien tiimien kokoonpanot ja yhteystiedot löytyvät täältä.

Savo-Karjalan uusi seurakehittäjä Mona Hupli-Kotiranta

Alkuvuoden aikana alueen työntekijät pyrkivät tekemään kaikkiin alueen seuroihin seurakäynnin, jossa käydään läpi Savo-Karjalan alueen toimintaa sekä seuran suunnitelmia ja tavoitteita vuodelle 2019. Osassa tapaamisista on mukana myös alueen johtoryhmän puheenjohtaja Rauno Airas.

Kilpailutoiminnan osalta alueen seuroja tullaan tiedottamaan tammikuun aikana.  Ilmoittautuminen aluesarjoihin alkaa 1.2. ja päättyy porrastetusti eri ikäluokilla. Aluesarjan ja JunnuSuperin sarjaohjelmat valmistuvat maalis-huhtikuussa ja sarjat pääsevät käyntiin toukokuussa.

Leirien osalta valtakunnallisille pesisleireille ilmoittautuminen avataan 1.3. Tänä vuonna leirit järjestetään Kankaanpäässä (G-F -ikäiset, 31.7.-4.8.), Espoossa (E-ikäiset, 1-6.7.), Oulussa (D-ikäiset, 15-20.7.) ja Hyvinkäällä (C-ikäiset, 22-27.7.) . Savo-Karjalan alueella on tarkoitus järjestää viime kesän tapaan 2-3kpl pienimmille junioreille tarkoitettuja päiväleirejä. Päiväleireistä tiedotetaan lisää myöhemmin.

Tuomarikoulutuksia järjestetään alueellamme kevään aikana C-ikäisten halliturnausten yhteydessä. 5.1 järjestetyssä koulutuksessa nuoria tuomareita oli koulutuksessa mukana yli 30. Seuraava nuorten tuomareiden koulutus järjestetään 9.2. Imatralla, koulutus on tarkoitettu Etelä-Karjalan seurojen tuomareille. Ilmoittautuminen koulutukseen tapahtuu täällä. Ilmoittautuminen koulutukseen viimeistään 31.1. mennessä. Ja kolmas nuorten koulutus on Kuopiossa pe 15.3. Se on tarkoitettu kaikille Savon nuorisotuomareille, niin entisille kuin tulevillekin.

Viestinnän saralla Savo-Karjalan alue on luonut omat facebook -sivut, johon päivitetään vuoden mittaan ajankohtaisia asioita sekä kerromme mm. seurojen toiminnasta, erilaisista seuratoimijoista sekä tapahtumista alueellamme. Ota Savo-Karjalan alueen FB-sivut seurantaan niin pysyt kärryillä alueen tapahtumista ympäri vuoden! Sivuille pääset tästä. FB-sivujen lisäksi uutisia ja ajankohtaisia asioita löydät alueemme nettisivuilta. Nettisivuille pääset tästä.

Alueemme on tänäkin vuonna edustettuna Fuengirolassa järjestettävässä Superpesiskauden avauksessa. Miesten huippuottelu nähdään sunnuntaina 28.4, kun vahvistunut Seinäjoen JymyJussit kohtaa hallitsevan Suomen mestarin Joensuun Mailan. Vuorokautta aiemmin nähdään samalla kentällä naisten avausottelu, jossa ovat vastakkain Fera Raumalta ja Manse PP Tampereelta. Liput Superpesiskauden avaukseen ovat myynnissä täällä. Lisätietoja avauksesta on luettavissa tästä uutisesta.

Mitä tahansa kysyttävää alueen toimintaan liittyen tulee, olivatpa ne kehitysehdotuksia, muuta palautetta tai tapahtumiin ja tiedottamiseen liittyvää, olettehan yhteydessä aluevastaava Pirjoon tai seurakehittäjä Monaan. Yhteystiedot löydät täältä.

Iloista ja riemukasta pesisvuotta 2019 kaikille !