Savo-Karjalan aluesarjassa on D-E-ikäisissä mahdollisuus ilmoittautua mukaan kilpa- tai pelisarjoihin ja muissa ikäluokissa ikäluokka sarjaan. Pienpesistä eli JunnuSuperia pelataan myös entiseen tapaa maakunnallisissa sarjoissa. Ilmoittautuminen kaikkiin sarjoihin alkaa 1.2.

Aluesarjoihin ilmoittaudutaan sitovasti Pesistulospalvelussa. Sarjamaksuja varten ilmoittautuneille joukkueille toimitetaan myöhemmin erillinen linkki Pesäpalloliiton tapahtumapalveluun ja ohjeet maksamista varten. Huomioithan, että ilmoittautuminen osaan sarjoista umpeutuu jo helmikuussa. Sarjamaksut tulee maksaa huhtikuun puoliväliin mennessä.

Kesän 2018 JoMa:n ja SiiPe:n C-tyttöjen mitalijoukkueet

Onko seurallasi hankaluuksia saada kasaan kokonaista tietyn ikäluokan joukkuetta? – Erityisissä tapauksissa on mahdollisuus anoa pelaajalle poikkeuslupa edustuskelpoisuuteen tai yli-ikäisyyslupa. Mikäli joukkuetta ei pystytä täydentämään nuoremman ikäluokan pelaajilla, ratkaisu voi myös olla yhdistelmäjoukkueen muodostaminen. Kaikkiin erityisjärjestelyihin vaaditaan hyväksytty poikkeuslupa, joka tulee hakea oheisilla lomakkeilla.

Poikkeuslupien hakulomakkeet

Poikkeusluvat edustuskelpoisuuteen, yli-ikäisyysluvat sekä luvat sarjailmoittautumiseen yhdistelmäjoukkueella haetaan verkkolomakkeella. Käsittelyaika on seitsemän arkipäivää, paitsi yli-ikäisyys hakemuksia käsitellään vain 1 krt/kk. Tutustuthan ennen valitsemasi lomakkeen täyttämistä aluesarjojen kilpailumääräyksiin (pdf).

Ilmoittautumisajat ja sarjamaksut

SarjaIlmoittautuminenSarjamaksu
C-juniorit1.-15.2.2019110 €
D-E-juniorit1.-28.2.2019110 €
F-juniorit*1.2.-31.3.2019*110 €
G-juniorit*1.2.-31.3.2019*55 €
JunnuSuperi*1.2.-30.4.2019*55 €

*) F-G-junioreiden sarjoihin ja JunnuSuperiin saatetaan ottaa joukkueita mukaan kesken kauden. Kysy lisää ko. alueen aluevastaavalta.