Sinulla on liikunta-alan koulutus, kokemusta lasten ja nuorten valmentamisesta sekä lajin tuntemusta. Tehtävästä suoriutuminen edellyttää positiivista asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi sinulla on kykyä suunnitella, organisoida toimintaa ja kehittää pesäpallovalmennusta.
Vastuualueena tulee olemaan seuran nuorimmat ikäluokat ja työnkuva painottuu harrastetoiminnan koordinointiin sekä kehittämiseen ja tapahtumien organisointiin.
Tehtäviisi kuuluu kerho- ja joukkuetoiminnan organisointi ja kehittäminen yhdessä valmentajien, vanhempien sekä muiden seuratoimijoiden kanssa. Sinulta sujuu luontevasti erilaisten tapahtumien ja vaikkapa pesisleirin suunnittelu sekä toteutus. Yhteistyö urheiluseurojen, yritysten ja koulujen kanssa on tärkeä osa toimenkuvaasi tuomalla esille seuran näkyvyyttä ja yhteisöllisyyttä. Pystyt valmennuksella auttamaan joukkueita harjoituksissa, tukemalla valmentajia, pelaajia sekä tärkeitä taustajoukkoja.
Kiinnostuitko? Laita vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelo palkkatoiveineen 17.12.2018 klo 15 mennessä sähköpostitse osoitteeseen jani.v.valkeapaa@elisanet.fi.
Lisätietoja antaa Jani Valkeapää 050 538 7190.
———————————————————————————————–
Vuonna 1955 perustettu Imatran Pallo-Veikot on yksi Suomen tunnetuimmista pesäpalloseuroista ja yksi Imatran suurimmista urheiluseuroista. Seuran punaisissa väreissä liikkuu viikoittain satoja lapsia, nuoria, aikuisia joukkueissa ja erilaisissa harrasteryhmissä.
Seuran tarkoituksena on herättää, edistää ja ylläpitää jäsentensä keskuudessa monipuolista liikuntaharrastusta. IPV panostaa voimakkaasti lasten, nuorten ja edustusurheilijoiden valmennus- ja kilpailutoimintaan ja tekee sitä kautta tärkeää urheiluseuralle kuuluvaa kasvatustyötä. Edellisten lisäksi laadukkaat ja monipuoliset pelitapahtumat ja muut lajia eteenpäin vievät toimintamuodot tuovat lisäarvoa ympäröivään yhteiskuntaan, pesäpallolle lajina sekä antavat seuratyöntekijöille mahdollisuuksia oppia, kehittyä ja saada elämäänsä arvokkaita kokemuksia yhdessä tekemisen kautta.
Lisätietoa toiminnasta : www.ipv.fi