Kun Suomessa vielä odotellaan pesäpallokauden alkamista, aurinkoiset pelikentät Turkin Rivieralla Antalyassa kutsuvat jo luokseen. Harrastepesispelaajan unelmamatka sisältää liikunnallisen viikon kaikilla herkuilla Turkissa pääsiäisen tienoilla 2019 ja suorat lennot paikan päälle useimmilta kotikentiltä. Varaa paikkasi ja lähde mukaan ikimuistoiselle matkalle yksin, perheen voimin tai porukalla.

Varaa paikkasi harrastepesispelaajien unelmamatkalle Turkkiin marraskuun loppuun mennessä! Kuva: Detur Suomi


Harrastepesispelaajan unelmamatkalla osallistujat voivat rentoutua itse aktiviteettien ja lomailun parissa. Turnauspakettiin kuuluu suorien meno-paluu-lentojen lisäksi all inclusive -majoitus korkeatasoisessa Limak Arcadia Resort -hotellissa Belekissä, varatut paikat ruokailuissa, lentokenttäkuljetukset Turkissa, monipuolinen ohjelma ja ohjattua pesistoimintaa, kuntosalin maksuton käyttö sekä runsaasti urheilijan matkustamista helpottavia oheispalveluita.
Lähtöpäivät ovat ajalla 13.-20.4.2019. Pelisuunnitelma laaditaan viikoille 16 ja 17 osallistujien saapumisen mukaan.
Matkapaketin hinta on edullisimmillaan vain 806 euroa! Harrastepesispelaajan unelmamatkan vastuullisena järjestäjänä toimii Detur Suomi.
Katso lisätiedot liitteen esitteestä, varaa ja varmista paikkasi 30. marraskuuta 2018 mennessä! Varauksia ottaa vastaan Pia Luukka sähköpostitse osoitteeseen pia.luukka(ät)detur.com. Matkan toteutuminen edellyttää vähintään 50 osallistujaa.
Lähtö kentät: Helsinki, Oulu, Kuopio, Jyväskylä, Joensuu, Vaasa
Turnauspakettien hinnat:
806-1019 € lähtöpaikasta ja huonekoosta riippuen.
Katso tarkemmat tiedot esitteestä: Harrastepesis turnaus Turkissa_talvi_2019_mainos