Pesä Ysien joukkue sekä pelasi, että toimi turnauksen järjestäjänä


Savo-Karjalan pesiskesä päättyi pelien osalta 22.9 Lappeenrannassa pelattuun harrastepesisturnaukseen. Mukana turnauksessa oli joukkueita niin Pohjois- kuin Etelä-Karjalastakin. Mutta mukaan saatiin kaksi vierailevaa joukkuetta myös    pääkaupunkiseudulta. Turnauksessa jokainen joukkue pelasi päivän aikana 3-4 peliä, mutta se ei paljoa juoksujalkaa hidastanut edes päivän viimeisissä sijoituspeleissä. Turnauksen käytännönjärjestelyistä vastasi Pesä Ysit ja ne onnistuivat järjestelyiltään hienosti. Joukkueilta tuli myös selkeä toivomus, että vastaava turnaus pelattaisiin jälleen ensi syksynä.

Liperissä pelattiin Savo-Karjalan harrastepesiksen lopputurnaus


Savo-Karjala harrastepesiksen lopputurnaus  pelattiin puolestaan 8.9 Liperissä. Lopputurnaus järjestettiin nyt jo kolmannen kerran. Myös siihen turnaukseen osallistui 6 joukkuetta, pääosin Pohjois-Karjalasta, mutta myös savolaiset haastoivat karjalan joukkueita parin joukkueen voimin. Turnauspäivä sujui leppoisassa hengessä ja järjestelyt sujuivat erittäin hyvin.

Tohmajärvi ei osallistunut tänä kesänä Pohjois-Karjalan kuntopesikseen, mutta joukkue oli selkeästi pitänyt lyöntivirettä ja pelituntumaa yllä, sillä joukkue vei nimiinsä molempien turnausten voiton.
Kesän aikana pelattiin maakunnalliset kuntopesissarjat. Joukkueita oli 4:ssä eri sarjassa mukana yhteensä 16 joukkuetta. Sarjat pelattiin pelaamisen ja kuntoilun ilosta ja niissä sijoitukset olivat sivuseikka, osassa niitä ei edes ratkottu. Maakunnallisten kuntopesissarjojen ottelutuloksiin voit käydä tutustumassa täällä.

Liperin joukkue osallistui sekä kuntopesikseen, että harrasteturnauksiin.


Lappeenrannan harrastepesisturnauksen tulokset
Alkusarjat
Imatra – Tohmajärvi 2-9
Lappeenranta – Liperi 7-9
Liperi – Vallila 9-1
Tohmajärvi – PulMuset 20-2
Vallila – Lappeenranta 8-7
PulMuset – Imatra 3-8
Välierät
Tohmajärvi – Vallila 8-0
Liperi – Imatra 3-6
Sijoitusottelut
sijat 5-6 PulMuset – Lappeenranta 3-11
sijat 3-4 Vallila – Liperi 2-5
sijat 1-2 Tohmajärvi – Imatra 5-0
Liperin harrastepesisturnauksen tulokset:
Alkusarjat
ToPo – Hammaslahti 2-2
Hammaslahti – NeNu 4-5
NeNu – ToPo 3-4
Jyrin Pomppu – JoMa Sonnit 3-6
JoMa Sonnit – PuPe 1-0
PuPe – Jyrin Pomppu 4-4
Sijoitusottelut
sijat 3-4 PuPe – Nerkoo 7-4
sijat 1-2 ToPo – JoMa Sonnit 5-4