Puijon Peikko ei pelottanut lapsia, vaan halaukset kelpasivat.


Viime viikonloppuna järjestettiin Lappeenrannassa ja Kuopiossa kautta aikojen ensimmäiset JunnuSuperi päiväleirit. Lapsia oli Pesä Ysien järjestämällä leirillä 163 ja Puijon Pesiksen organisoima Kuopion päiväleiri veti lapsia mukaan 62. Molemmat tapahtumat onnistuivat järjestelyiltään erittäin hyvin ja lapset pääsivät viettämään mukavan leiripäivän.
 

Suurin osa leiripäivästä vietettiin kentällä pelaten.


Päiväleirillä joukkueita oli mukana yhteensä reilut 30. Osa joukkueista pelasi koko päivän pienpesistä eli 6 vs. 6 ja osa taas normaalia 9 vs. 9 peliä. Osalle joukkueista päivä oli hyvää valmistautumista kohti Naperoleiriä. Molempien leirien ohjelma koostui peleistä, joita jokainen joukkue pelasi toiveidensa mukaan 2-3. Lisäksi kentällä vierailivat päivän aikana lapsia ilahduttamassa myös Henri Hippo Lappeenrannassa ja Puijon Peikko Kuopiossa. Myös lyönnin kovuutta lapset pääsivät testaaman lyöntitutkaan. Pelin jälkeen tai pelien lomassa oli Kuopiossa tarjolla Subi® -leivät ja mehut. Lappeenrannan leirillä lapset pääsivät puolestaan herkuttelemaan Burger Kingissä.

Päivän kohokohta.


Päivän päätteeksi oli varmasti monen lapsen kohokohta eli hauskanpito HopLopissa. Vaikka päivä oli pelattu pesistä helteisen kuumassa säässä, niin se ei kyllä yhtään vauhtia hidastanut, kun lapset pääsivät HopLopin ovista sisään. Useampi tunti vierähti temmeltäessä yhdessä kavereiden kanssa.

Virtaa riitti HopLopissa, vaikka päivä oli liikuttu jo pesiskentällä.


Päiväleiri järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa. Kokemus ja palaute oli hyvää niin lapsilta kuin aikuisilta. Pilottikokeilu onnistui siis erinomaisesti, joten jatkoa seuraa tulevanakin vuotena.
Isot kiitokset mukana oleville joukkueille ja tapahtumien pääjärjestäjille; Pesä Yseille sekä Puijon Pesikselle.