Tulevana viikonloppuna Imatralla IPV kohtaa halli-SM-turnauksessa alkulohkossaan Joensuun Mailan ja Kiteen Pallon.
Kokoonpanomuutoksia IPV:lle ei ole aiempaan kolmeen voitolliseen harjoituspeliin verrattuna juuri tulossa. Merkittävin lisäys on helmikuun testissä olevan Tuisku Tuovisen murtautuminen kokoonpanoon.
– Mitään ihmeellisyyksiä ei ole luvassa. Tuovinen on käytettävissä ja tulee jossain roolissa kokoonpanoon mukaan ja saa sitä kautta näyttöpaikan, pelinjohtaja Petri Tuuva kertoo.
– Hallipelit sairastelun takia huilannut Joona Sikiö on saanut tällä viikolla luvan treenata normaalisti, mutta on vielä tämän viikonlopun poissa. Hän tulee sieltä kyllä kesää kohti kovan treenin kautta.
Ensimmäinen alkulohkon ottelu on edessä lauantaina Aviasport Areenalla klo 15.30, jolloin vastustajaksi asettuu kivikova Joensuun maila. JoMa aloitti omalta osaltaan alkulohkon kohtaamalla pari viikkoa sitten sunnuntaina Kiteen Pallon vieden 2-0 voiton. Kolmen joukkueen lohkosta paras etenee lopputurnaukseen, joten joensuulaisilla on mahdollisuus ratkaista peli jo lauantaina.
– Tuon ensimmäisen ottelun perusteella niin Tuomas Jussila kuin Mikko Kemppainen olivat ulkopelissä aika kovia. Sitä oli hienoa seurata. Ulkopeli muutenkin oli heillä silmiinpistävän laadukasta.
– Juha Puhtimäki tuo JoMalle sisäpeliin hirmuisesti vaarallisuutta lisää ja kun lisätään edellä mainittujen lisäksi vielä jokeri Juha Niemi mukaan, niin aivan valtakunnan huippuja on tulossa vastaan.
Tuuvan mukaan IPV:n avaimet taistelussa lopputurnauspaikasta piilevät hyvässä ulkopelissä.
– Meidän pitää saada ulkopelissä sellainen vire aikaiseksi kuin ekassa harjoituspelissä Haminaa vastaan. Ja sisäpeliin pitää tietysti saada vielä muutama napsu kovuutta lisää. Etuna on kotihalli, jossa osataan varmasti pelata.
Viikonloput halli-SM ottelut Imatralla,
Aviasport Areenalla (Ottelukatu 9):

16.2. Kouvola – Hamina klo 20.00
17.2. Imatra – Joensuu klo 15.30
17.2. Hamina – Hyvinkää klo 18.30
18.2. Hyvinkää – Kouvola klo 12.30
18.2. Imatra – Kitee klo 18.30
Otteluihin on vapaa sisäänpääsy.