Ilmoittautuminen Savo-Karjalan aluesarjoihin on avoinna. Ilmoittautua voi C- ikäisten sarjoihin 15.2 mennessä ja D- ja E-ikäisten sarjoihin 28.2 mennessä. F- G-ikäisten sarjojen ilmoittautuminen päättyy 31.3.
JunnuSuperi turnauksiin talvella harjoittelevien joukkueiden tulee ilmoittautua 23.4 mennessä. Ja vasta alkukesästä perustettavien esim. pesiskoulu tai muiden joukkueiden ilmoittautumisaika päättyy 18.6. Mikäli joukkue haluaa mukaan heti alkukesän turnauksiin, niin niihin tulee ilmoittautua viimeistään 2 viikkoa ennen turnauspäivää. JunnuSuperin turnauspäivät sovitaan seurojen kesken maaliskuun aikana pidettävissä maakunnallisissa palavereissa. Niiden ajankohdasta ja paikasta lähetetään kutsu seuroille ja pienempien junnujen joukkueille helmikuun aikana.
Kaikkien sarjojen ilmoittautuminen tulee tehdä pesistulospalvelussa. Lisätietoja sarjatoiminnasta löydät kilpailu sivustoilta. Sarjaan jo tähän mennessä ilmoittautuneet joukkueet näet täältä.