Leiri on tarkoitettu kaikille G- F- ja E-ikäisten joukkueille, niin 9 vs 9 kuin pienpesiksessäkin. Pienpesiksessä (6 vs. 6) sarjat pelataan sekajoukkueilla, eli joukkueen kasaaminen on entistäkin helpompaa. Leiri on upea mahdollisuus saada valtakunnalliselle leirille valmistautuvalle ryhmälle lisäpelejä ja leirikokemusta ennen kesän huipennusta. Ja ne joukkueet, jotka eivät vielä valtakunnalliselle Napero- tai Tenavaleirille ole uskaltautuneet mukaan, niin alueleiri eli Savo-Karjalassa jatkossa Kunnarileiri on mainio paikka lähteä hakemaan leirikokemusta hieman lähempänä, ajallisesti lyhyemmältä leiriltä sekä hieman huokeampana vaihtoehtona. Leirit tuovat ja luovat junnupelaajille parhaita pesismuistoja, ja niitä on nyt tarjolla alkukesästä Kiteen Kunnarileirillä!

Leirit ovat lapsille kesän kohokohta pesiksessä

Kiteen Pallon nettisivuille avataan lähiaikoina leirin nettisivut, johon tullaan päivittämään talven ja kevään aikana lisää tietoja leiristä. Mutta laittakaa jo nyt päivät kalenteriinne. Ja kun rakennatte näinä aikoina ko. ikäluokkien joukkueiden kausisuunnitelmaa, niin otattehan osaksi joukkueenne ensi kautta alueellisen Kunnarileirin!

Leiristä tiedotamme lisää ensi vuoden puolella niin alueen, kuin Kiteen Pallonkin nettisivuilla ja somessa. Alla olevasta leirimainoksesta löytyvät nyt perustiedot, joiden avulla pääsette jo suunnittelemaan omaan leirimatkaanne Kiteelle!

Kunnarileiri-mainos_Kitee_2020