Pohjoisen alueen seurat voivat pitkin kevättä hakea turnausavustusta tapahtumille, jotka on tarkoitettu aloitteleville pesäpallon junioriharrastajille. Vaatimuksena on, että turnaukseen osallistuu joukkueita joko kolmen seuran tai kolmen paikkakunnan alueelta. Turnauksen järjestävä seura vastaa turnausjärjestelyistä, ja haettava tuki voi kohdistua esimerkiksi väline-, kenttä- tai tuomarimaksuihin. Tuen suuruus on 100-300 euroa turnausta kohti.

Hakulinkki on auki 18.6. saakka, jotta seurat ehtivät kartoittaa pesiskoululaistensa määrää ja olla yhteydessä lähialueensa seuroihin. Mikäli samat seurat hakevat avustusta useampaan keskinäiseen turnaukseen, hakee jokainen seura omalle kotiturnaukselleen tuen. Turnaukset on tarkoitettu tulokas- ja pesispassilliseen toimintaan.

Täytä tukihakemus TÄSTÄ.

Lisätiedot:
Akseli Wiik,
Aluevastaava, PPL Pohjoinen
0408334490
akseli.wiik@pesis.fi