Pohjoisen alueen leiriperinne jatkuu vahvana myös 100-vuotisjuhlavuoden jälkeen, ja alueleireille odotetaankin jälleen hyvää määrää joukkueita. Leirit ovat olleet jo vuosikausia lasten ja nuorten kesän kohokohtia – alueleirit mahdollistavat leirikokemuksen lähialueella suurempien valtakunnallisten leirien lisäksi.

Mahtava juttu, että saimme lyötyä ensi kesän alueleirijärjestäjät lukkoon. Alueleirien perinteet alueella ovat kestäneet jo pitkään, ja ensi kesän järjestäjät ovat alueen pesäpalloväelle tuttuja jo edellisten onnistuneiden leirien jäljiltä. Nyt saimme täydennettyä kesän kohokohdat, joihin Oulun Nuorisoleiri ja Sotkamon Itä-Länsi jo kuuluivatkin, kommentoi aluevastaava Akseli Wiik.

G-F-ikäisten alueleiri: 
Kärsämäellä 9.-11.6.2023

E-ikäisten alueleiri:
Ylivieskassa 15.-18.6.2023

D-ikäisten alueleiri:
Kempeleessä 12.-15.6.2023

Ilmoittautumiset alueleireille alkavat sunnuntaina 5.2.2023.