D-ikäisten alueleiri paketoitiin Oulussa torstaina. Leiriotteluna toimi Ykköspesiksen kärkikamppailu Oulun Lippo – Simon Kiri. Ottelun alussa Pesäpalloliitto ry. palkitsi 100-vuotisjuhlavuonnaan lajin eteen merkittävää työtä tehneitä ihmisiä.

Jussi Meriläinen
Jussi tunnetaan oululaisen ja pohjoispohjanmaalaisen pesäpallon puolestapuhujana jo vuosikymmenien ajalta. Meriläinen on toiminut Raahen Vesan sekä Oulun Lippo Junioreiden puheenjohtajana (Lippo junioreissa hän oli perustajapuheenjohtaja. Luottamustoimia muun muassa Pesäpalloliiton Pohjoisella alueella ja Pohjois-Suomen pesiksessä, molemmissa myös puheenjohtajana – Jussi on toiminut myös pesäpalloliiton johtokunnassa.

Tero Haipus
Pitkään alueella vaikuttaneen Pohjois-Suomen Pesiksen perustajajäsen ja varapuheenjohtaja, joka on toiminut myös Liiton johtokunnassa saakka. Myös Muhoksen Pallo-Salamien johtokunnassa vaikuttanut Tero toimi pitkään alueella myös tuomarikouluttajana.

Harri Helin
Harrin tuntevat kaikki – juniorit, heidän vanhempansa, sekä isovanhemmat. Yli 50- vuotisen tuomariuransa aikana Harri on tuominnut ja opastanut nuorempia tuomareita Pohjois-Pohjanmaalla – Leirien osalta Harri on toiminut useilla valtakunnallisilla ja alueellisilla leireillä muun muassa talkoovastaavana. Oulunsalon Vasaman jäsenenä Harri on toiminut yli 50 vuotta.

Ilkka Korpela
Ilkka on pitkäaikainen Kempeleen Kirin taustatoimija, juniorivalmentaja, tuomari-, talous- ja talkoovastaava, joka on tullut tutuksi alueen pesäpalloyhteisössä kenttien reunalla ja leireillä.

Sami Saloranta
Oman pelaajauransa jälkeen Sami lähti nostamaan miespesäpalloilua Kempeleessä pääsarjaan ja kohti korkeinta huippua. Saloranta toimii managerina miesten edustusjoukkueessa, ja hän on mahdollistanut omalla vankkumattomalla työllään nykyisen Superpesisjoukkueen toimintaedellytykset.

Päivi Hannuniemi
Menestyksekkään pääsarjatasolla tehdyn pelaajauransa jälkeen Päivi on toiminut monessa roolissa pesäpallossa Tyrnävän alueella. Tempauksen pesäpallojaoston pitkäaikainen puheenjohtaja on toiminut myös useiden ikäluokkien juniorivalmentajana ja ponnahduslautana Tyrnävällä. Myös Hannuniemi tunnetaan työstään pesisleirien eteen – usein etulinjassa johtajana.