Haastatellessa leirin vastuuhenkilöitä tulee selväksi se, että alueturnaukselle on ollut tilausta. Kokeneena leirijärjestäjänä Pattijoen Urheilijat Juniorit sai aikaan jälleen selkeän ja joukkueille helpon kokonaisuuden.

  • Tosi hyvin on mennyt – kaikki sujui ilman isompia ongelmia. Yksittäisiä tuomareita unohtanut mennä kentälle tai jotain pientä pelipallojen kanssa, mutta siihenpä ne ongelmat oikeastaan jäävätkin, turnauksen johtaja Anu Kallio toteaa

Petra Mikkilä, joka toimi toisena turnauksen vastuuhenkilönä muistuttaa, että työ turnauksen takana oli majoitusta lukuun ottamatta yhtäläinen tavalliseen alueleiriin verrattuna.

  • Onhan tässä työtä ollut. Joukkueet järjestivät itse majoittumisensa ja yöpymisensä, mutta muut toiminnot Pattasten koululla olivat samat kuin leirillä.

Kuten jo todettua, Pattijoki on etenkin alueella jo kokenut leirinjärjestäjä, vaikka ihmiset leirien takana toki vaihtuvatkin. Pattasten koulun ympäryksestä löytyivät pääosa turnauksen kentistä, kun ottelut pelattiin niin Miilu-Areenalla kuin sen selustassa olevilla tekonurmikentillä

  • Täällähän on ihan loistava järjestää turnauksia ja leirejä. Kentät ovat lähellä ja koulu on lähellä niin mikäs tässä. Vaikka joukkueita olisi ollut enemmänkin, oltaisiin siihenkin pystytty reagoimaan, Mikkilä ja Kallio päättävät.

Ensi pesiskesä näyttää Pattijoella muutenkin loistavalta. Pesiskoululaisia on seitsemisenkymmentä ja junioritoiminta on saanut uusia, vahvoja tekijöitä. Irtosipa leirin aikana myös Superpesiksen edustusjoukkueelta kauden avausvoitto!

Turnauksen mitalijoukkuee (joukkuekuvat Instagramissa @pplpohjoinen)t:

Pojat kilpasarja:
1. Oulun Lippo Juniorit
2. Sotkamon Jymy Pesis
3. Seinäjoen Maila-Jussit

Tytöt:
1. Kempeleen Kiri
2. Oulun Lippo Juniorit
3. Oulunsalon Vasama

Pojat pelisarja:
1. Simon Kiri
2. Sotkamon Jymy Pesis
3. Iin Urheilijat

Pohjoisen alueen leirikaravaani siirtyy tästä Sotkamoon, jossa E-junioreille on tarjolla perinteinen alueleiri. Koronatoimet on huomioitu, ja lisätietoa leiristä pääsee katsomaan TÄSTÄ.