Teams-palavereina järjestettävät keskustelut pidetään tiistaina 12.5. sekä keskiviikkona 13.5. kello 17.00 – n. 18.30. Aiheina ovat pesiskoulun, pienpesiksen sekä aikuisten harrastepesistoiminnan järjestäminen eri seuroissa alueellamme. Tavoitteena on miettiä ja jakaa omia käytänteitä ja malleja muun muassa pesiskoulun markkinoinnista koulukäyntien ollessa poissuljettuja.

Lisäksi käymme läpi väliaikatietoja Pohjoisen aluesarjojen kilpailutoiminnasta.

Tilaisuudet on jaettu kahdelle päivälle vuoden 2019 lisenssimäärien mukaan:

Tiistain tilaisuus (lisenssimäärät yli 80):
https://bit.ly/35EqFKh

Keskiviikon tilaisuus (lisenssimäärät 80 tai alle):
https://bit.ly/3cbyJo8

Alueemme seurojen yhteyshenkilöille / junioripäälliköille on lähetetty kutsut myös sähköpostin välityksellä. Mikäli aiheet kolahtivat, toivomme, että jokaisesta alueemme junioriseurasta olisi ainakin yksi henkilö paikalla.

Muissa asioissa älkää pelätkö soittaa tai ottaa yhteyttä (lähes) normaaliin tapaan:

Kimmo töissä ma-ke.
Akseli töissä ti-to.

– AW / SK