Onko joukkueella lempinimeä?

Lempinimiä ei oikeastaan ole, tsemppihuudoissa esiintyi mm. rapu.

Kenet/keitä haluaisit nostaa joukkueen taustalta esiin?
Taustahenkilöistä haluaisin nostaa joukkueen juoksuvalmentajan Paulo Lopesin (Juoksutek). Tytöt tykkäsivät valmennuksesta ja siitä oli todella paljon hyötyä kesän aikana.

Kauanko joukkue on pelannut yhdessä?
Joukkueen runko on pelannut yhdessä jo useita vuosia, suurimmaksi osaksi E-ikäisestä lähtien. Kokoonpanot ovat hieman vaihdelleet eri ikäluokissa.

Oliko teillä kesään lähdettäessä tuloksellisia tavoitteita?
Erityisempää tavoitetta ei asetettu, mutta tiedossa oli että kaikki mahdollisuudet on menestyä.

Miten mestaruuksientäyteistä kautta juhlistettiin?
Leirimestaruuden jälkeen oli kukitus NSU:n pelissä, myöhemmin vielä pidettiin päättäjäiset jossa käytiin syömässä ja ampumaradalla.

Mitkä asiat kehittyivät joukkueessa kauden aikana?
Tytöt pelasivat paljon omilla pelipaikoillaan, jonka myötä erityisesti ulkopeli kehittyi kauden aikana paljon ja pysyi hyvällä tasolla kauden loppuun asti. Myös psyykkisessä puolessa kehitys oli huomattavissa, paineensietokyky parani ja tiukoissakin paikoissa tuli onnistumisia.

Mitä asioita menestyksen takaa löytyy?
Menestyksen takana näen motivoituneita harjottelijoita. Suurin vahvuutemme oli ehdottomasti joukkueen nopeus, tyttöjä oli todella vaikea polttaa pesänväleillä erityisesti D-tyttöjen kentällä (lyhyet pesänvälit). Lyöntivoimaa löytyi myös kiitettävästi, kaikilta löytyi lyöntipaikalla tiettyjä vahvuuksia.

Minkälaisena näet joukkueen tulevaisuuden?
Joukkueen tulevaisuuden näen valoisana, jos tytöt jaksavat jatkaa ahkeraa treenaamista. Kaikki pelaajat ovat urheilullisia ja usealla tavoitteet ovat superpesiksessä.

Sana on vapaa:
D1-tytöistä huokui koko kauden hyvä joukkuehenki, kaveria kannustettiin eikä tappioasemassa luovutettu. Vanhempia C-tyttöjä lähdettiin haastamaan oikealla asenteella ja siinä myös onnistuttiin hienosti.