– Kai sitä jotakin voi kirjoitella, vaikka olenhan minä jo kauan ollut esillä ja kertonut suoraan mielipiteeni asioista. Näin sanoo pettämättömällä tyylillään tänään 70 vuotta täyttävä pesäpallovaikuttaja Jussi Meriläinen Oulun Kiimingistä. Useimmat myös kuuntelevat, mitä Meriläisellä on sanottavanaan. Yli 60 vuoden pesäpallouran aikana reppuun on tarttunut runsaasti kokemuksia ajatuksien pohjaksi.

Ei ole sattumaa että saman perheen kolme sukupolvea ovat kaikki varsin innostuneita lajista nimeltään pesäpallo. Suvun päämiehen innostus ja intohimo lajia kohtaan on kyllä siirtynyt nyt jo kolmannelle sukupolvelle kun tyttären poika on jo useamman leirin verran saanut maistaa pesäpallon parasta antia isovanhempien kanssa.

Pohjois-Suomen alueen pitkäaikainen pesisvaikuttaja juhlistaa tänään keskiviikkona 13.3.19 70 -vuotis merkkipäiväänsä kotonaan Kiimingin Jäälissä.

Pesäpalloliiton Pohjoinen alue onnittelee Jussia merkkipäivänään ja toivottaa hänelle vielä paljon hienoja pesisvuosia elämässä eteenpäin.